بررسی شیوع علل و عوامل زمینه ای سوفل ها و صداهای اضافی قلبی در دانش آموزان کلاس اول دبستان های شهر رشت (سال ۸۶-۱۳۸۵)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی شیوع علل و عوامل زمینه ای سوفل ها و صداهای اضافی قلبی در دانش آموزان کلاس اول دبستان های شهر رشت (سال ۸۶-۱۳۸۵) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی شیوع علل و عوامل زمینه ای سوفل ها و صداهای اضافی قلبی در دانش آموزان کلاس اول دبستان های شهر رشت (سال ۸۶-۱۳۸۵) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع علل و عوامل زمینه ای سوفل ها و صداهای اضافی قلبی در دانش آموزان کلاس اول دبستان های شهر رشت (سال ۸۶-۱۳۸۵)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی شیوع علل و عوامل زمینه ای سوفل ها و صداهای اضافی قلبی در دانش آموزان کلاس اول دبستان های شهر رشت (سال ۸۶-۱۳۸۵) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان
تعداد صفحات :۱۲
مقدمه: سوفل های قلبی، یافته شایعی در معاینه کودکان و اکثرا بی ضرر هستند. شناخت علل و عوامل زمینه ای این سوفل ها می تواند ما را در تشخیص افتراقی آنها یاری کند. باتوجه به شیوع بالای سوفل های قلبی درکودکان و شیوع کم بیماری های قلبی مادرزادی،تشخیص سوفل های بی ضرر از سوفل های پاتولوژیک مهم است.هدف: تعیین شیوع، علل و عوامل زمینه ای سوفل ها و صداهای اضافی قلبی در دانش آموزان کلاس اول دبستان های شهر رشت در سال تحصیلی۸۶-۱۳۸۵.مواد و روش ها: این مطالعه به صورت مقطعی روی ۴۰۸۰ دانش آموز کلاس اول دبستان های شهر رشت انجام شد. ابتدا دانش آموزان توسط پزشکان آموزش دیده، معاینه شدند و دانش آموزان مشکوک به سوفل و صدای اضافی قلب به کلینیک بیمارستان قلب ارجاع داده شدند. برای دانش آموزانی که در معاینه توسط متخصص قلب کودکان سوفل و صدای اضافی قلب داشتند، اکوکاردیوگرافی، نوار قلب، در صورت لزوم عکس قفسه سینه، آنژیوگرافی و اقدامات آزمایشگاهی انجام شد. پس از تشخیص نهایی و اخذ شرح حال تکمیلی از والدین دانش آموز، داده های جمع آوری شده با استفاده از برنامه آماری SPSS 15 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.نتایج: از۴۰۸۰ دانش آموز (۲۰۵۵ پسر،۲۰۲۵ دختر)،۳۲۰ دانش آموز (۷.۸%)سوفل و صدای اضافی قلبی داشتند (۲۹۲ دانش آموز (۷.۱۵%) سوفل و ۵۲ دانش آموز (۱.۶%) صدای اضافی قلبی). شیوع سوفل های بی ضرر و پاتولوژیک در دختران به ترتیب ۴.۸۸%، ۲.۱۲%، و در پسران به ترتیب ۴.۹۱% و ۲.۳۸% بود. شیوع بیماری های مادرزادی قلب (به جز(MVP ، %۱.۸ بود که شامل: MR (%0.39)، (%۰.۵۱)TR،TVP (%0.15)،VSD (%0.12)، (%۰.۱۲) PS،(%۰.۰۷) ASD ، PI (%0.15)، AS،PDA ، PPH و آنومالی ابشتاین هرکدام (۰.۰۲%) بودند. شیوع %۲.۳۸ MVP بود که در دخترها ۱.۲ برابر پسرها بود (۰.۰۵>p). بیشترین درصد فراوانی سوفل های پاتولوژیک در دانش آموزان مادران گروه سنی ۳۹-۳۵ سال (۵۱%) بود. فراوانی نسبی سوفل های پاتولوژیک در کودکان مادران مصرف کننده رانیتیدین و NSAIDs بیشتر بود. فراوانی نسبی سوفل های پاتولوژیک در دانش آموزان مادرانی که در دوران بارداری رنگ مو استفاده می کردند (۳۷%) در مقایسه با گروه مقابل (۲۸%) بیشتربود.بحث و نتیجه گیری: این مطالعه نتایج مطالعات قبلی را تایید می کند که سوفل قلبی یافته شایعی در کودکان است و اکثر این سوفل ها بی ضرر هستند و نیاز به اقدام تشخیصی دیگری نیست. در مقابل، سوفل های غیر طبیعی باید به متخصص قلب کودکان ارجاع داده شود و مورد بررسی های تشخیصی قرار گیرند تا در صورت لزوم درمان شوند.
کلید واژه: سوفل های قلب، صداهای قلب، کودکان، میزان همه گیری، نقص های مادرزادی قلب
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.