مطالعه عمل ژن و ترکیب پذیری صفات کیفی در پنبه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه عمل ژن و ترکیب پذیری صفات کیفی در پنبه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه عمل ژن و ترکیب پذیری صفات کیفی در پنبه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه عمل ژن و ترکیب پذیری صفات کیفی در پنبه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه عمل ژن و ترکیب پذیری صفات کیفی در پنبه :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی
تعداد صفحات :۱۳
تعداد ۶ ژنوتیپ پنبه در سال ۱۳۸۳ بصورت یک طرح دای آلل یک طرفه با یکدیگر تلاقی داده شد و در سال ۱۳۸۴ والدین و نتایج )۲۱ ژنوتیپ( در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار کشت گردیدند و برخی صفات کیفی نظیر طول الیاف، استحکام، یکنواختی، کشش و شاخص میکرونری الیاف مورد مطالعه قرار گرفتند. نتایج تجزیه واریانس حاکی از وجود تفاوت های ژنتیکی بین ارقام و همچنین ترکیب پذیری عمومی و خصوصی صفات والدین و هیبریدها بود. بدین ترتیب در تلاقی های مورد مطالعه وجود اثرات افزایشی و غیرافزایشی ژن ها در کنترل صفات مربوطه محرز گردید. صفات طول، استحکام و ظرافت الیاف تحت کنترل ژن هایی با اثر غالبیت نسبی بود و قابلیت توراث پذیری خصوصی آنها ۰.۹۱، ۰.۸۲ و ۰.۷۱ برآورد گردید. صفات یکنواختی و کشش الیاف توسط اثرات فوق غالبیت ژن ها کنترل می شد و قابلیت توراث پذیری خصوصی آنها ۰.۵۱ و ۰.۳۹ برآورد گردید.
کلید واژه: پنبه، تجزیه دای آلل، ترکیب پذیری، عمل ژن، صفات کیفی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.