ارزیابی واکنش ارقام مختلف کدوئیان نسبت به شش ویروس مهم در شرایط مزرعه و گلخانه


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی واکنش ارقام مختلف کدوئیان نسبت به شش ویروس مهم در شرایط مزرعه و گلخانه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی واکنش ارقام مختلف کدوئیان نسبت به شش ویروس مهم در شرایط مزرعه و گلخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی واکنش ارقام مختلف کدوئیان نسبت به شش ویروس مهم در شرایط مزرعه و گلخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی واکنش ارقام مختلف کدوئیان نسبت به شش ویروس مهم در شرایط مزرعه و گلخانه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۴

کشت کدوئیان از جمله کدو، خربزه، طالبی، هندوانه و خیار در ایران از اهمیت خاصی برخوردار می باشد. ویروس ها یکی از عوامل ایجاد خسارت در این محصولات هستند. در این بررسی ۱۲۳۰ نمونه از کدوئیان کشت شده در مزارع (شامل سه رقم هندوانه، شش رقم خربزه، یک رقم خیار، دوازده رقم طالبی و دو رقم کدو) و ۲۳۸۹ نمونه از کدوئیان کشت شده در گلخانه ها (شامل شانزده رقم خیار، یک رقم هندوانه و سه رقم طالبی) که دارای علایم آلودگی ویروسی بودند از نقاط مختلف کشور جمع آوری و از نظر آلودگی به ویروس های موزاییک زرد کدو، موزاییک هندوانه تیپ ۲، موزاییک خیار، پژمردگی لکه ای گوجه فرنگی، ویروس موزاییک کدو و لکه حلقوی پاپایا تیپ W با استفاده از آزمون های ساندویچ و غیرمستقیم الایزا مورد بررسی قرار گرفتند. از بین سه رقم هندوانه کشت شده در مزارع کشور رقم چارلستون گری به همه ویروس های مورد بررسی به جز ZYMV آلودگی نشان داد. در حالی که رقم آرژانتینی تنها نسبت به ZYMV آلوده بود. از ارقام خربزه مورد بررسی، رقم مشهدی به همه ویروس های مورد مطالعه آلودگی نشان داد در صورتی که در خربزه قصری هیچ گونه آلودگی نسبت به این ویروس ها مشاهده نگردید. همه ارقام کشت شده طالبی در مزارع حداقل به یکی از شش ویروس مورد بررسی، آلودگی نشان دادند. در مورد شانزده رقم خیار کشت شده در گلخانه های کشور نیز همگی حداقل به یکی از ویروس های مورد بررسی آلودگی نشان دادند. این نتایج بیانگر آن است که در بین ارقام مختلف کدوئیان کشت شده در مزارع و گلخانه های کشور تفاوت های قابل ملاحظه ای از نظر حساسیت نسبت به آلودگی های ویروسی وجود دارد.

کلید واژه: کدوئیان، ویروس، ایران، میزان آلودگی، آزمون الایزا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.