مقاله مطالعه و مقایسه ماکزیمم فشار اعمالی در مفصل غضروفی رادیواسکافوئید با توجه به دو روش المان محدود (FEM) و مدل صلب – فنریت (RBSM)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه و مقایسه ماکزیمم فشار اعمالی در مفصل غضروفی رادیواسکافوئید با توجه به دو روش المان محدود (FEM) و مدل صلب – فنریت (RBSM) دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه و مقایسه ماکزیمم فشار اعمالی در مفصل غضروفی رادیواسکافوئید با توجه به دو روش المان محدود (FEM) و مدل صلب – فنریت (RBSM)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه و مقایسه ماکزیمم فشار اعمالی در مفصل غضروفی رادیواسکافوئید با توجه به دو روش المان محدود (FEM) و مدل صلب – فنریت (RBSM)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه و مقایسه ماکزیمم فشار اعمالی در مفصل غضروفی رادیواسکافوئید با توجه به دو روش المان محدود (FEM) و مدل صلب – فنریت (RBSM) :

مقاله مطالعه و مقایسه ماکزیمم فشار اعمالی در مفصل غضروفی رادیواسکافوئید با توجه به دو روش المان محدود (FEM) و مدل صلب – فنریت (RBSM) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در طب جانباز از صفحه ۱۸ تا ۲۳ منتشر شده است.
نام: مطالعه و مقایسه ماکزیمم فشار اعمالی در مفصل غضروفی رادیواسکافوئید با توجه به دو روش المان محدود (FEM) و مدل صلب – فنریت (RBSM)
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فشار تماسی
مقاله مفصل رادیواسکافوئید
مقاله مدل صلب فنریت
مقاله مدل مفصلی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: مطالعه سینتیک مچ نقش به خصوصی در گسترش آسیب شناسی دارد و محققین در جستجوی یافتن درمان های جدید، کاهش درد و برگرداندن عملکرد مناسب مچ می باشند.
هدف: هدف از این مقاله، بررسی و مقایسه ماکزیمم فشار اعمالی در طول سطوح تماسی مفصل غضروفی رادیواسکافوئید توسط دو روش المان محدود و مدل صلب – فنریت محاسباتی می باشد.
مواد و روش ها: در مدل صلب – فنریت محاسباتی، ساختار مچ از اجسام صلب که نقش استخوان، فنرهای کششی و فشاری که به ترتیب نقش لیگامان ها و غضروف ها را بازی می کنند، تشکیل شده است و دارای یک سری روابط ریاضیاتی است که تنش و کرنش ایجاد شده نسبت به بار اعمالی را در ناحیه مفصل رادیواسکافوئید محاسبه می کند.
یافته ها: نتایجی که از این دو روش به دست می آید حاکی از آن است که ماکزیمم فشار اعمالی در سطح تماسی مورد نظر تقریبا یکسان می باشد. اما روش صلب – فنریت نسبت به روش المان محدود دارای روابط ساده تر و موثرتر در پیش بینی توزیع فشار تماسی در طی بارگذاری های متقارن و نامتقارن می باشد. خصوصا بازده محاسباتی روش صلب – فنریت برای بررسی توزیع فشار مفاصل در کاربردهای ارتوپدیک قابل توجه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.