بررسی اثر شوری بر توان دگرآسیبی کلزا از طریق مطالعه برخی شاخص های رشد، میزان کلروفیل، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و نیترات ردوکتاز دانه رست سویا در شرایط هیدروپونیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر شوری بر توان دگرآسیبی کلزا از طریق مطالعه برخی شاخص های رشد، میزان کلروفیل، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و نیترات ردوکتاز دانه رست سویا در شرایط هیدروپونیک دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر شوری بر توان دگرآسیبی کلزا از طریق مطالعه برخی شاخص های رشد، میزان کلروفیل، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و نیترات ردوکتاز دانه رست سویا در شرایط هیدروپونیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر شوری بر توان دگرآسیبی کلزا از طریق مطالعه برخی شاخص های رشد، میزان کلروفیل، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و نیترات ردوکتاز دانه رست سویا در شرایط هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر شوری بر توان دگرآسیبی کلزا از طریق مطالعه برخی شاخص های رشد، میزان کلروفیل، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و نیترات ردوکتاز دانه رست سویا در شرایط هیدروپونیک :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران
تعداد صفحات :۱۴
تنش شوری یکی از فاکتورهای مهم در ایجاد تغییر مسیرهای متابولیسمی است که سنتز متابولیت های اولیه و ثانویه از جمله ترکیبات آللوشیمیایی را تحت تاثیر قرار می دهد. کلزا از جمله گیاهانی است که دارای ترکیبات آللوشیمیایی خاصی تحت عنوان گلوکوزینولات ها می باشد. سویا یکی از گیاهان کشت شده در تناوب زراعی با کلزا بوده که نسبت به ترکیبات آللوشیمیایی تولید شده توسط کلزا حساس می باشد. هدف از انجام این پژوهش، بررسی اثر تنش شوری با درجات متفاوت (تنش ملایم و شدید) بر توان دگرآسیبی کلزا از طریق مطالعه رشد، میزان کلروفیل و آنزیم های آنتی اکسیدانی کاتالاز و پراکسیداز و نیترات ردوکتاز در دانه رست سویا در پاسخ به شرایط هیدروپونیک می باشد. در این راستا، گیاه کلزا رقم هایولا تحت تیمار شوری ملایم (EC=6dS/m) و شوری شدید (EC=10dS/m) و غیرشور (EC=0dS/m) در شرایط گلدانی کشت و از عصاره آبی کل گیاه در غلظت %۷۰ تهیه و به محیط کشت هوگلند حاوی دانه رست های سویا اضافه شد. نتایج نشان داد که با افزایش شدت تنش شوری بر توان دگرآسیبی کلزا نیز افزوده می شود. بدین معنی که عصاره آبی حاصل از کلزاهای کشت شده در خاک های شور سبب کاهش کلروفیل لپه، طول ریشه و اپیکوتیل، کاهش فعالیت کاتالاز و اکسیداز اندام هوایی و ریشه و نیز کاهش فعالیت نیترات ردوکتاز در لپه ها می شد.
کلید واژه: شوری، دگرآسیبی، کلزا، رشد، سویا
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.