مقاله تدریس مهارت های معاینه فیزیکی: مقایسه اثربخشی دو روش آموزشی «آموزش الکترونیک و آموزش در گروه های کوچک» با آموزش در گروه کوچک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تدریس مهارت های معاینه فیزیکی: مقایسه اثربخشی دو روش آموزشی «آموزش الکترونیک و آموزش در گروه های کوچک» با آموزش در گروه کوچک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تدریس مهارت های معاینه فیزیکی: مقایسه اثربخشی دو روش آموزشی «آموزش الکترونیک و آموزش در گروه های کوچک» با آموزش در گروه کوچک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تدریس مهارت های معاینه فیزیکی: مقایسه اثربخشی دو روش آموزشی «آموزش الکترونیک و آموزش در گروه های کوچک» با آموزش در گروه کوچک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تدریس مهارت های معاینه فیزیکی: مقایسه اثربخشی دو روش آموزشی «آموزش الکترونیک و آموزش در گروه های کوچک» با آموزش در گروه کوچک :

مقاله تدریس مهارت های معاینه فیزیکی: مقایسه اثربخشی دو روش آموزشی «آموزش الکترونیک و آموزش در گروه های کوچک» با آموزش در گروه کوچک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله ایرانی آموزش در علوم پزشکی از صفحه ۱۱ تا ۱۸ منتشر شده است.
نام: تدریس مهارت های معاینه فیزیکی: مقایسه اثربخشی دو روش آموزشی «آموزش الکترونیک و آموزش در گروه های کوچک» با آموزش در گروه کوچک
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اثربخشی
مقاله آموزش الکترونیک
مقاله معاینه فیزیکی
مقاله گروه کوچک
مقاله آزمون بالینی ساختاردار عینی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: استفاده از یادگیری الکترونیکی به تنهایی برای دروس عملی و بالینی مقدور نیست. اما استفاده از ترکیبی از روش های مختلف آموزش در کنار این روش مناسب به نظر می رسد. هدف این پژوهش مقایسه اثربخشی دو روش ترکیب آموزش الکترونیک و آموزش در گروه های کوچک با آموزش در گروه کوچک بود.
روش ها: در این پژوهش نیمه تجربی، ۷۲ دانشجوی دوره مقدمات پزشکی بالینی دانشکده پزشکی اصفهان در سال ۱۳۸۷ انتخاب و به صورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. یک هفته قبل از کلاس های معاینه فیزیکی، گروه تجربی لوح فشرده معاینه فیزیکی شوارتز را دریافت نمودند و از آنها خواسته شد که قبل از حضور در گروه های کوچک، معاینه فیزیکی قفسه سینه را تمرین نمایند. یک هفته بعد، به هر دو گروه، مهارت های معاینه فیزیکی قفسه سینه در گروه های کوچک آموزش داده شد. میزان یادگیری از طریق آزمون بالینی ساختاردار عینی اندازه گیری و نمرات دو گروه توسط پرسشنامه ای مقایسه گردید. نتایج با استفاده از نرم افزار SPSS، با آمار تحلیلی و آزمون t آنالیز شد.
نتایج: میانگین نمره کل آزمون در گروه تجربی بطور معنی داری از گروه شاهد بالاتر و میانگین نمره رعایت نکات ریز تکنیکی معاینه در گروه تجربی بیشتر از گروه شاهد بود. نتیجه گیری: استفاده از یادگیری الکترونیکی در رویکرد ترکیبی باعث آسان شدن یادگیری فعال و عمیق می گردد. در این مطالعه، با وجود متفاوت بودن منبع علمی لوح فشرده و منبع مورد استفاده در گروه های کوچک، تاثیر قابل توجه آموزش ترکیبی بر میزان یادگیری ملاحظه می شود. بنابراین، تا زمانی که منابع الکترونیک مورد نیاز و کاملا همسو با برنامه آموزشی تهیه گردد، استفاده از منابع موجود مفید خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.