بررسی تنوع فنوتیپی و پروتئینی جدایه های Ralstonia solanacearum در ایران


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تنوع فنوتیپی و پروتئینی جدایه های Ralstonia solanacearum در ایران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تنوع فنوتیپی و پروتئینی جدایه های Ralstonia solanacearum در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تنوع فنوتیپی و پروتئینی جدایه های Ralstonia solanacearum در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تنوع فنوتیپی و پروتئینی جدایه های Ralstonia solanacearum در ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۳

طی تابستان سال ۱۳۸۳ نمونه هایی از غده و ساقه سیب زمینی دارای علایم پوسیدگی و پژمردگی از مزارع مختلف استان های آذربایجان شرقی، فارس و کرج جمع آوری شدند. تعداد ۳۹ جدایه باکتریایی جداسازی گردید و بر اساس مشخصات مرفولوژیکی، بیوشیمیایی و خصوصیات بیماری زایی به دو گروه مشخص تقسیم شدند. تمام جدایه های استان آذربایجان شرقی و کرج به عنوان نژاد /۳ بیووار ۲A باکتری Ralstonia solanacearum معرفی شدند و جدایه های فارس در نژاد /۳ بیووار N2 گروه بندی گردید. تفاوت های مشخصی بین جدایه های دو بیووار نسبت به توانایی در استفاده از کربن (دی – ترهالوز، دی – رایبوز و تارترات)، فعالیت تیروزیناز و نقوش پروتئینی در SDS-PAGE مشاهده گردید. تعداد هشت جدایه ۲A بر اساس آزمون های فنوتیپی انتخاب و پلاسمید آنها پس از استخراج در ژل آگارز ۰.۷ درصد الکتروفورز گردید. تمام جدایه ها دارای تنها یک پلاسمید با اندازه یکسان بوده و هیچ اختلافی بین آنها وجود ندارد. بر اساس منابع موجود این اولین گزارش از وجود بیووار R. solanacearum N2 در ایران است.

کلید واژه: Ralstonia solanacearum، بیووار ۲A، بیووار N2، سیب زمینی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.