بررسی امکان استفاده از کیتوزان به عنوان یک نگهدارنده طبیعی در سس مایونز


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی امکان استفاده از کیتوزان به عنوان یک نگهدارنده طبیعی در سس مایونز دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی امکان استفاده از کیتوزان به عنوان یک نگهدارنده طبیعی در سس مایونز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان استفاده از کیتوزان به عنوان یک نگهدارنده طبیعی در سس مایونز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی امکان استفاده از کیتوزان به عنوان یک نگهدارنده طبیعی در سس مایونز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۳

کیتوزان از مشتقات دی استیله شده کیتین می باشد که در پوشش سخت پوستان، بندپایان و دیواره سلولی برخی از قارچ ها یافت می شود. هدف از این تحقیق بررسی خاصیت ضدمیکروبی کیتوزان و امکان کاربرد آن در سس مایونز به عنوان یک ماده نگهدارنده طبیعی می باشد. در این تحقیق به روش شیمیایی از پوسته میگو کیتوزان استخراج شده و سپس قدرت ضدمیکروبی کیتوزان تولیدی از آن به طریق In Vitro بررسی گردید. بدین منظور از دو باکتری Lactobacillus plantarum و Salmonella enteritidis استفاده گردید. آزمایشات در دو pH برابر ۵ و ۶ انجام گرفت و با به کار بردن غلظت های مختلفی از کیتوزان میزان حداقل غلظت مورد نیاز به عنوان بازدارنده (MIC) و حداقل غلظت مورد نیاز به عنوان باکتری کش (MBC) کیتوزان برای هر دو باکتری به طور جداگانه تعیین شد. مقدار MIC و MBC کیتوزان در مورد هر دو باکتری و در دو pH مختلف کمتر از ۱ میلی گرم در میلی لیتر به دست آمد. هم چنین قدرت ضد میکروبی کیتوزان در pH برابر ۵ بیش از pH برابر ۶ بود. در مرحله بعد تاثیر غلظت های ۰.۲, ۰.۱ و ۰.۳ درصد کیتوزان بر باکتری های مذکور در سس مایونز تحت شرایط نگه داری در دو دمای ۵oC و ۲۵oC بررسی شد. افزودن مقادیر ذکر شده کیتوزان به سس مایونز باعث کاهش معنی داری در جمعیت باکتری های سالمونلا و لاکتوباسیلوس اضافه شده به سس مایونز در طول نگه داری به مدت ۸ روز در دو دمای ۵oC و ۲۵oC شد. هم چنین قدرت ضد میکروبی کیتوزان در دمای ۵oC بیش از دمای ۲۵oC بود. بررسی خواص حسی نشان داد که افزودن کیتوزان تا میزان ۰.۳ درصد باعث ایجاد خواص حسی نامطلوب در سس مایونز نمی شود. در نهایت از این تحقیق چنین نتیجه گیری شد که می توان کیتوزان را به میزان ۰.۲ درصد به عنوان یک ماده نگهدارنده طبیعی در سس مایونز استفاده کرد.

کلید واژه: کیتوزان، کیتین، ماده نگهدارنده، سس مایونز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.