بررسی زمان و غلظت مناسب محلول پاشی اسید جیبرلیک و ایزوپروپیل استر ۴، ۲- دی در افزایش برخی از صفات میوه پرتقال ناول و نارنگی کلمانتین


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی زمان و غلظت مناسب محلول پاشی اسید جیبرلیک و ایزوپروپیل استر ۴، ۲- دی در افزایش برخی از صفات میوه پرتقال ناول و نارنگی کلمانتین دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی زمان و غلظت مناسب محلول پاشی اسید جیبرلیک و ایزوپروپیل استر ۴، ۲- دی در افزایش برخی از صفات میوه پرتقال ناول و نارنگی کلمانتین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی زمان و غلظت مناسب محلول پاشی اسید جیبرلیک و ایزوپروپیل استر ۴، ۲- دی در افزایش برخی از صفات میوه پرتقال ناول و نارنگی کلمانتین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی زمان و غلظت مناسب محلول پاشی اسید جیبرلیک و ایزوپروپیل استر ۴، ۲- دی در افزایش برخی از صفات میوه پرتقال ناول و نارنگی کلمانتین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۳

پرتقال ناول و نارنگین کلمانتین، جز ارقام زودرس محسوب می شوند. تاخیر در برداشت میوه، باعث کاهش آب و نرم شدن میوه می شود. از تنظیم کننده های رشد، برای بهبود کیفیت میوه مرکبات استفاده شده است. در پژوهش حاضر زمان و غلظت مناسب کاربرد اسید جیبرلیک و ایزوپروپیل استر ۲، ۴- دی جهت افزایش آب میوه، سفتی و تاخیر در پیری میوه ارقام پرتقال ناول (Navel) و نارنگی کلمانتین (Clementine) مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در سه تکرار در سال های ۱۳۸۳ و ۱۳۸۴ در یک باغ تجارتی واقع در شهرستان جهرم انجام گرفت. محلول پاشی شاخه ها (شمال و جنوب هر درخت) با استفاده از سمپاش ۱۰ لیتری تا حد آب چک انجام شد. در هر دو سال تیمارهای اسید جیبرلیک (۱۰۰، ۱۵۰ و ۲۰۰ میلی گرم در لیتر) و ایزوپروپیل استر ۲، ۴- دی (۸، ۱۲ و ۲۴ میلی گرم در لیتر) در سه زمان ۸ مهر (پرتقال با قطر متوسط ۶۴ میلی متر و نارنگی با قطر متوسط ۴۶ میلی متر) ۲۲ مهر (پرتقال با قطر متوسط ۶۹ میلی متر و نارنگی با قطر متوسط ۴۸ میلی متر) و ۱۶ آبان (پرتقال با قطر متوسط ۷۰ میلی متر و نارنگی با قطر متوسط ۵۰ میلی متر) استفاده شدند. میوه های پرتقال ناول ۴۵ روز و میوه های نارنگی کلمانتین ۳۵ روز بعد از آخرین محلول پاشی برداشت شدند. نتایج آزمایش نشان داد که پرتقال ناول به مرحله دوم محلول پاشی (۲۲ مهر، میوه با قطر متوسط ۶۹ میلی متر) و نارنگی کلمانتین به مرحله اول محلول پاشی (۸ مهر، میوه با قطر متوسط ۴۶ میلی متر) بهترین واکنش را نشان دادند. اسید جیبرلیک در مقایسه با ایزوپروپیل استر ۲، ۴- دی تاثیر بیشتری در افزایش میزان آب، سفتی میوه و تاخیر در پیری داشت و ایزوپروپیل استر ۲، ۴- دی بیشتر در افزایش اندازه میوه موثر بود. اسید جیبرلیک در غلظت های ۱۵۰ و ۲۰۰ میلی گرم در لیتر و ایزوپروپیل استر ۲، ۴- دی در غلظت ۲۴ میلی گرم در لیتر در مقایسه با شاهد باعث بیشترین میزان آب میوه شدند.

کلید واژه: پرتقال ناول، نارنگی کلمانتین، اسید جیبرلیک، ایزوپروپیل استر ۲، ۴- دی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.