مقاله بررسی عملکرد، میزان و ترکیب های اصلی اسانس آویشن دنایی (.Thymus daenensis Celak) کشت شده در قزوین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عملکرد، میزان و ترکیب های اصلی اسانس آویشن دنایی (.Thymus daenensis Celak) کشت شده در قزوین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد، میزان و ترکیب های اصلی اسانس آویشن دنایی (.Thymus daenensis Celak) کشت شده در قزوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد، میزان و ترکیب های اصلی اسانس آویشن دنایی (.Thymus daenensis Celak) کشت شده در قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد، میزان و ترکیب های اصلی اسانس آویشن دنایی (.Thymus daenensis Celak) کشت شده در قزوین :

مقاله بررسی عملکرد، میزان و ترکیب های اصلی اسانس آویشن دنایی (.Thymus daenensis Celak) کشت شده در قزوین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران از صفحه ۲۰۵ تا ۲۱۲ منتشر شده است.
نام: بررسی عملکرد، میزان و ترکیب های اصلی اسانس آویشن دنایی (.Thymus daenensis Celak) کشت شده در قزوین
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آویشن دنایی (.Thymus daenensi Celak)
مقاله عملکرد
مقاله اسانس
مقاله تیمول

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak.) در عرصه های طبیعی برخی از مناطق ایران ازجمله استان قزوین پراکنش دارد. پایه های حاصل از تقسیم بوته های آویشن دنایی جمع آوری شده از رویشگاهی واقع در بخش آبگرم قزوین، به مزرعه ایستگاه تحقیقات کشاورزی اسماعیل آباد قزوین منتقل و در کرت های آزمایشی و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۸۴ کشت شدند. سرشاخه های گلدار گیاه به مدت سه سال (از ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۷) برداشت و پس از خشک شدن در سایه به روش تقطیر با آب به مدت سه ساعت اسانس گیری شدند. جداسازی و شناسایی ترکیب های اسانس با دستگاه کروماتوگراف گازی و گازکروماتوگراف متصل به طیف سنج جرمی انجام گردید. سرشاخه گلدار آویشن دنایی در سال اول تعداد سه چین و در سال های دوم و سوم تعداد چهار چین برداشت شدند. نتایج نشان داد که عملکرد سرشاخه آویشن دنایی با افزایش سن گیاه روند افزایشی داشت. به طوری که عملکرد سرشاخه تر و خشک آن در سال اول آزمایش ۹۱۲۴ و ۱۵۶۸، سال دوم ۱۰۲۵۰ و ۲۱۷۶ و سال سوم ۱۱۳۳۷ و ۲۷۵۰ کیلوگرم در هکتار بود. بیشترین عملکرد سرشاخه در هر سال مربوط به چین اول برداشت بود. از این رو متوسط عملکرد سرشاخه تر و خشک آویشن دنایی چین اول ۳۴۹۸-۸۰۰، چین دوم ۳۰۱۵-۷۲۰، چین سوم ۱۹۴۷-۵۰۸ و چین چهارم ۱۹۷۶-۵۰۴ کیلوگرم در هکتار بود. میزان اسانس تحت تاثیر سال های آزمایش قرار نگرفت. اما بین چین های برداشت تفاوت معنی داری وجود داشت و کمترین آن ۲۸۳ درصد مربوط به چین سوم و بیشترین آن معادل ۳۰۷ درصد مربوط به چین اول بود. تیمول، گاما – ترپینن، پارا – سیمن، متیل اتر کارواکرول و کارواکرول از ترکیب های اصلی اسانس در همه چین ها و همه سال های آزمایش بودند. مقدار تیمول در اسانس گیاه در چین های برداشت و سال های آزمایش بین ۶۹ تا ۷۶ درصد بود. کمترین و بیشترین مقدار تیمول به ترتیب مربوط به چین اول و چین دوم برداشت بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.