تاثیرات کم آبیاری بر عملکرد دانه و خصوصیات کیفی شش رقم جدید گندم در کبوتر آباد اصفهان


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیرات کم آبیاری بر عملکرد دانه و خصوصیات کیفی شش رقم جدید گندم در کبوتر آباد اصفهان دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیرات کم آبیاری بر عملکرد دانه و خصوصیات کیفی شش رقم جدید گندم در کبوتر آباد اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیرات کم آبیاری بر عملکرد دانه و خصوصیات کیفی شش رقم جدید گندم در کبوتر آباد اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیرات کم آبیاری بر عملکرد دانه و خصوصیات کیفی شش رقم جدید گندم در کبوتر آباد اصفهان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی

تعداد صفحات :۲۱

به منظور بررسی واکنش ارقام جدید و تجارتی گندم و یک لاین امیدبخش به تیمارهای مختلف کم آبیاری، آزمایشی در ایستگاه تحقیقات کشاورزی کبوترآباد به صورت طرح آماری کرت های خرد شده در قالب بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد. سه تیمار میزان آب آبیاری شامل ۱۰۰، ۸۰، و ۶۰ درصد تبخیر و تعرق محصول در کرت های اصلی و شش رقم گندم (پیشتاز، شیراز، M-73-18، مرودشت، مهدوی، و بک کراس روشن) در کرت های فرعی قرار گرفت. طی دوره رشد و در پایان فصل رشد عملکرد و خصوصیات کیفی در تیمارهای مختلف اندازه گیری شد و داده های ثبت شده طی سه سال زراعی ۸۱-۱۳۸۰، ۸۲-۱۳۸۱ و ۸۳-۱۳۸۲ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که تاثیر میزان های مختلف آب آبیاری بر عملکرد دانه، کارآیی مصرف آب (WUE)، و کشش پذیری خمیر در سطح یک درصد (p£۰.۰۱) معنی دار است. تاثیر میزان آبیاری بر صفات، تعداد سنبله در متر مربع، و گلوتن در سطح پنج درصد (p£۰.۰۵) معنی دار است ولی تاثیر میزان های آبیاری بر صفات پروتئین، خاکستر، عدد زلنی، و مقاومت به کشش پذیری خمیر معنی دار نیست. ارقام مورد بررسی تفاوت کاملا معنی داری (p£۰.۰۱) از نظر عملکرد دانه، عدد زلنی (رسوب)، مقاومت به کشش و کشش پذیی خمیر داشتند. البته تفاوت این ارقام در خصوص صفات پروتئین، خاکستر و گلوتن معنی دار نشد. میانگین مقادیر WUE در تیمار ۶۰ درصد تبخیر و تعرق محصول، حداکثر و برابر ۱.۵۴ کیلوگرم بر متر مکعب به دست آمد. همچنین رقم پیشتاز دارای بالاترین مقدار WUE بود. بعد از این رقم، لاین M-73-18 و رقم بک کراس روشن بیشترین مقدار WUE را دارا بودند. از این رو در مناطق خشک ارقام مذکور تحت مدیریت ۴۰ درصد کسر آبیاری بر سایر ارقام برتری دارند.

کلید واژه: عملکرد دانه، کارآیی مصرف آب، کم آبیاری، کیفیت گندم، گندم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.