«بررسی شیوع و عوامل موثر بر توده های بدون علامت پستان در زنان» مراجعه کننده به بیمارستان خانواده (آبان ماه ۸۴ تا آبان ماه ۸۵)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 «بررسی شیوع و عوامل موثر بر توده های بدون علامت پستان در زنان» مراجعه کننده به بیمارستان خانواده (آبان ماه ۸۴ تا آبان ماه ۸۵) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد «بررسی شیوع و عوامل موثر بر توده های بدون علامت پستان در زنان» مراجعه کننده به بیمارستان خانواده (آبان ماه ۸۴ تا آبان ماه ۸۵)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی «بررسی شیوع و عوامل موثر بر توده های بدون علامت پستان در زنان» مراجعه کننده به بیمارستان خانواده (آبان ماه ۸۴ تا آبان ماه ۸۵)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن «بررسی شیوع و عوامل موثر بر توده های بدون علامت پستان در زنان» مراجعه کننده به بیمارستان خانواده (آبان ماه ۸۴ تا آبان ماه ۸۵) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۵

سابقه و هدف: پستان در طول دوره های قاعدگی، حاملگی، بارداری و یائسگی تحت تاثیر مداوم فیزیکی و فیزیولوژیکی قرار می گیرد. اهمیت بیماری های پستان در جوامع غربی با افزایش روزافزون ابتلا به سرطان پستان افزایش می یابد. با توجه به شیوع بالای اختلالات پستانی در زنان و آثار روانی که بر زنان دارد مطالعه ای توصیفی با هدف بررسی شیوع و عوامل موثر بر توده های بدون علامت پستان در زنان مراجعه کننده به بیماران خانواده ارتش از آبان ماه ۸۴ تا آبان ماه ۸۵ صورت گرفت.مواد و روشها: این تحقیق مطالعه ای توصیفی تحلیلی است که بر روی ۶۶۰ نمونه انجام گرفت. نمونه های مورد مطالعه به صورت تصادفی از بین زنان مراجعه کننده به بیمارستان که به علتی غیر از اختلالات پستانی مراجعه کرده بودند انتخاب شده و تحت معاینه کامل پستان قرار گرفتند. نمونه های دارای توده جهت بپوپسی ازجاع شدند. در بین نمونه های مورد مطالعه پرسشنامه هایی جهت بررسی عوامل موثر در شیوع توده های پستانی توزیع و نتایج حاصل مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: از بین ۶۶۰ نمونه مورد مطالعه تعداد ۵ نفر دارای توده پستانی بودند،که۲۰ % آنها بدخیم،۲۰ % کیست، ۶۰% فیبروآدنوم بودند.نتیجه گیری: فراوانی شیوع توده های بدون علامت پستان در این مطالعه ۰.۷% می باشدوشیوع توده های خوش خیم ۸۰% است. با توجه به این که شیوع توده های بدخیم بدون علامت در این بررسی ۲۰% می باشد، انجام self examination و معاینه دوره ای توسط پزشک اهمیت به سزایی دارد.

کلید واژه: سرطان، توده پستان، توده بدون علامت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.