مقاله بیان ژن انسانی فعال کننده پلاسمینوژن بافتی (tPA) در گیاه توتون تراریخت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بیان ژن انسانی فعال کننده پلاسمینوژن بافتی (tPA) در گیاه توتون تراریخت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بیان ژن انسانی فعال کننده پلاسمینوژن بافتی (tPA) در گیاه توتون تراریخت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بیان ژن انسانی فعال کننده پلاسمینوژن بافتی (tPA) در گیاه توتون تراریخت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بیان ژن انسانی فعال کننده پلاسمینوژن بافتی (tPA) در گیاه توتون تراریخت :
مقاله بیان ژن انسانی فعال کننده پلاسمینوژن بافتی (tPA) در گیاه توتون تراریخت که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در ژنتیک نوین از صفحه ۱۷ تا ۲۳ منتشر شده است.
نام: بیان ژن انسانی فعال کننده پلاسمینوژن بافتی (tPA) در گیاه توتون تراریخت
این مقاله دارای ۷ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پروتئین نوترکیب
مقاله فعال کننده پلاسمینوژن بافتی
مقاله زیموگرافی
مقاله وسترن بلات
مقاله توتون
چکیده و خلاصهای از مقاله:
بکارگیری بیولوژی مولکولی و بیوتکنولوژی گیاهی در دهه ۱۹۹۰ نشان داد که بسیاری از داروها می توانند در حجم انبوه و به قیمت بسیار ارزان در گیاهان تولید شوند. جذابیت سیستم های گیاهی به دلیل مزایایی همچون ایمنی بالا، هزینه پایین، تغییرات پس از ترجمه و حجم بالای تولید نسبت به سیستم های کلاسیک (مثل باکتری ها، مخمرها و سلولهای جانوری) است. پروتئین دارویی (tissue Plasminogen Activator) tPA بطور اختصاصی و نسبتا قوی به لخته های خونی متصل شده و ترجیحا پلاسمینوژن به دام افتاده در داخل لخته ها را فعال و لخته خونی را از بین می برد. از پروتئین نوترکیب tPA به منظور درمان سکته های قلبی و مغزی استفاده می شود. در این تحقیق، بیان ژن فعال کننده پلاسمینوژن بافتی(tPA) در گیاه توتون بررسی شده است. این پروتئین نوترکیب تحت کنترل پیشبر CaMV ۳۵S و خاتمه دهنده NOS قرار گرفت. توالی افزایش دهنده Kozak و ترادف کدکننده پپتید نشانه KDEL، به ترتیب به دو انتهای آمینی و کربوکسیلی ژن tPA افزوده شدند. سازه تهیه شده به ژنوم گیاه توتون منتقل و گیاهان تراریخت روی محیط حاوی کانامایسین انتخاب شدند. ارزیابی گیاهان تراریخت با استفاده از فنونRT-PCR ، SDS-PAGE ، زیموگرافی و وسترن بلات انجام شده و کلیه این آزمایش ها نشان داد که ژن هدف (tPA) به گیاهان توتون منتقل شده و به نحو فعالی در گیاهان تراریخت بیان می شود و پروتئین نوترکیب تولیدی، توانایی حل لخته های خونی را دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.