مطالعه جهش های مرتبط با مقاومت به ایزونیازید در سویه های مایکوباکتریوم توبرکولوزیس مراکز سل استان های اصفهان و تهران به


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه جهش های مرتبط با مقاومت به ایزونیازید در سویه های مایکوباکتریوم توبرکولوزیس مراکز سل استان های اصفهان و تهران به دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه جهش های مرتبط با مقاومت به ایزونیازید در سویه های مایکوباکتریوم توبرکولوزیس مراکز سل استان های اصفهان و تهران به  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه جهش های مرتبط با مقاومت به ایزونیازید در سویه های مایکوباکتریوم توبرکولوزیس مراکز سل استان های اصفهان و تهران به،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه جهش های مرتبط با مقاومت به ایزونیازید در سویه های مایکوباکتریوم توبرکولوزیس مراکز سل استان های اصفهان و تهران به :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۴

سابقه و هدف: به رغم اینکه ایزونیازید به عنوان موثرترین دارو برای از میان بردن باسیل سل مطرح است، مقاومت به این دارو به سهولت پدید می آید. جهش هایی که در inhA, katG و ahpC روی می دهد، در اغلب موارد عامل مقاومت به ایزونیازید است. البته فراوانی این جهش ها در جمعیت ها، متفاوت است. هدف از این مطالعه تعیین مشخصات مولکولی مقاومت به ایزونیازید در سویه های مایکوباکتریوم توبرکولوزیس است که می تواند در تشخیص سریع مقاومت دارویی کاربرد وسیعی داشته باشد.مواد و روش ها: این مطالعه به روش توصیفی- تحلیلی انجام شد. وجود جهش در نواحی خاصی از ژن های inhA, katG و ahpC در ۳۲ سویه مقاوم به ایزونیازید مایکوباکتریوم توبرکولوزیس مراکز سل استان های اصفهان و تهران بررسی شد. برای تعیین جهش های کدون ۳۱۵ ژن katG از تکنیک PCR-RFLP استفاده شد و بدین منظور محصول ۳۵۵ جفت بازی PCR با آنزیم های MspI و MspA1I برش داده شد. برای بررسی جهش ژن های inhA و ahpC نیز از سکونسینگ استفاده شد.یافته ها: فراوانی جهش در کدون ۳۱۵ ژن InhA, katG (Ser®Thr) و ahpC ایزوله های مقاوم به ایزونیازید به ترتیب ۱۸.۹, ۷۱.۹ و ۶.۲ درصد بود. یکی از ایزوله ها فاقد جهش در ژن های مورد مطالعه بود.نتیجه گیری: PCR-RFLP با استفاده از آنزیم MspI که توانایی تشخیص جانشینی Ser315Thr را در katG دارد، می تواند اکثر سویه های مقاوم به ایزونیازید را که دارای جهش در کدون ۳۱۵ هستند، شناسایی نماید. از نتایج این مطالعه می توان دریافت که شناسایی جهش Ser315Thr در ژن katG می تواند یک روش غربال گری سریع را برای شناسایی ایزوله های مایکوباکتریوم توبرکولوزیس مقاوم به ایزونیازید جداشده در مراکز سل اصفهان و تهران فراهم آورد.

کلید واژه: مایکوباکتریوم توبرکولوزیس، مقاومت به ایزونیازید، PCR-RFLP، katG، inhA، ahpC

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.