مقاله بررسی کارایی روش های زمین آماری به منظور پهنه بندی برخی از ویژگی های خاک در منطقه اخترآباد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی کارایی روش های زمین آماری به منظور پهنه بندی برخی از ویژگی های خاک در منطقه اخترآباد دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی کارایی روش های زمین آماری به منظور پهنه بندی برخی از ویژگی های خاک در منطقه اخترآباد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کارایی روش های زمین آماری به منظور پهنه بندی برخی از ویژگی های خاک در منطقه اخترآباد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی کارایی روش های زمین آماری به منظور پهنه بندی برخی از ویژگی های خاک در منطقه اخترآباد :
مقاله بررسی کارایی روش های زمین آماری به منظور پهنه بندی برخی از ویژگی های خاک در منطقه اخترآباد که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مرتع و آبخیزداری (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۳۷۷ تا ۳۸۸ منتشر شده است.
نام: بررسی کارایی روش های زمین آماری به منظور پهنه بندی برخی از ویژگی های خاک در منطقه اخترآباد
این مقاله دارای ۱۲ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ویژگی های خاک
مقاله زمین آمار
مقاله درون یابی
مقاله ارزیابی متقابل
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مدیریت پایدار اکوسیستم مستلزم شناخت و ارزیابی تغییرات مکانی و زمانی در ویژگی های آن به منظور بهره برداری بهینه و پایدار از منابع می باشد. از مهم ترین عوامل موثر در مدیریت پایدار اکوسیستم حفظ کیفیت خاک آن می باشد. به این منظور درک چگونگی توزیع مکانی ویژگی های خاک دارای اهمیت می باشد. در این پژوهش به منظور پیش بینی پراکنش مکانی درصد رس، سرب، ماده آلی، روی، منگنز، مس، ظرفیت تبادل کاتیونی، آهن و میزان شوری خاک در منطقه اخترآباد از روش های کریجینگ و تابع معکوس فاصله بهره گیری شد. پس از بررسی عادی بودن داده ها اقدام به ترسیم تغییرها شد، بمنظور انتخاب مدل مناسب برای برازش بر روی تغییرنما تجربی از میزان RMSE بهره گیری شد. سپس با بهره گیری از روش ارزشیابی متقابل و بهره گیری از روش های ارزیابی خطا، مانند RMSE مناسب ترین روش میان یابی گزینش شد. نتایج نشان داد که برای پهنه بندی ویژگی های خاک روش های کریجینگ بر روش IDW برتری دارد، چون داده ها دارای ساختار مکانی قوی می باشند. در نهایت با در نظر گرفتن بهترین روش میان یابی، نقشه های پهنه بندی ویژگی های خاک در محیط GIS تهیه شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.