مقاله تاثیر سه منبع قدرت در مدرسه روی اطاعت محض دانش آموزان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر سه منبع قدرت در مدرسه روی اطاعت محض دانش آموزان دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر سه منبع قدرت در مدرسه روی اطاعت محض دانش آموزان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سه منبع قدرت در مدرسه روی اطاعت محض دانش آموزان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر سه منبع قدرت در مدرسه روی اطاعت محض دانش آموزان :
مقاله تاثیر سه منبع قدرت در مدرسه روی اطاعت محض دانش آموزان که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۶ در پژوهش در برنامه ریزی درسی (دانش و پژوهش در علوم تربیتی-برنامه ریزی درسی) از صفحه ۵۱ تا ۷۶ منتشر شده است.
نام: تاثیر سه منبع قدرت در مدرسه روی اطاعت محض دانش آموزان
این مقاله دارای ۲۶ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله منابع قدرت (مدیر
مقاله معاون و معلم مستقیم)
مقاله روشهای ارایه دستور یا تقاضا (دستور کتبی
مقاله دستور شفاهی)
مقاله رفتار اطاعت محض
مقاله پاسخهای شفاهی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
برای مقایسه تاثیر سه منبع قدرت (مدیر، معاون و معلم مستقیم) در مدرسه روی اطاعت محض دانش آموزان، یک آزمایش میدانی روی نمونه ۶۶۰ نفری از جامعه دانش آموزان مناطق بیستگانه آموزش و پرورش شهر تهران اجرا شد. ابتدا منابع قدرت، هر کدام به دو روش کتبی و شفاهی از آزمودنی ها خواستند فعالیتی ثابت که ضداخلاقی نبوده و تا اندازه ای غیرعادی باشد را انجام دهند. سپس آزمایشگر رفتار آزمودنی ها را پس از اعلام دستور مشاهده و ثبت کرد. آزمودنی ها از نظر هر فعالیتی که پس از دریافت تقاضا انجام دادند، مورد پرسش پایانی قرار گرفتند. پس از استخراج داده ها و اعمال روشهای آماری توصیفی و استنباطی (استفاده از آزمون معناداری تفاوت بین دو نسبت مستقل) نتایج زیر به دست آمد:
۱) بین رفتار اطاعت محض در دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی تفاوت معنادار وجود دارد. این تفاوت به دلیل مقام منبع قدرت در مدرسه است، به صورتی که هر چه مقام فرد بالاتر باشد، اثر بیشتری در اطاعت دانش آموزان داشته است.
۲) جایگاه منابع قدرت در رفتار اطاعت محض جنس های مختلف اثری نداشته است. پسرها از رفتار تمرد بیشتری برخوردار بوده اند، اما این میزان معنادار نبوده است (P>0.05).
۳) دستورات کتبی به طور معناداری (P<0.05) نسبت به دستورات شفاهی رفتار اطاعت افراد را برانگیخته ساخته اند. میزان تمرد از دستورات شفاهی نیز به صورتی معنادار (P<0.05) بیشتر از دستورات کتبی بوده است.
۴) کتبی بودن یا شفاهی بودن درخواست اثر معناداری در جنس های مختلف نداشته است (P>0.05).
۵) رفتار اطاعت محض در مقاطع بالاتر کاهش معناداری (P<0.05) داشت. این تـفاوت در دانش آموزان مقطع ابتدایی با راهنمایی و دبیرستان بسیار بیشتر از تفاوت بین دانش آموزان مقطع راهنمایی با دبیرستان بوده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.