بررسی تغییرات میکروبی و شیمیایی خرمای مضافتی پرتوفراوری شده با اشعه گاما


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات میکروبی و شیمیایی خرمای مضافتی پرتوفراوری شده با اشعه گاما دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات میکروبی و شیمیایی خرمای مضافتی پرتوفراوری شده با اشعه گاما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات میکروبی و شیمیایی خرمای مضافتی پرتوفراوری شده با اشعه گاما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات میکروبی و شیمیایی خرمای مضافتی پرتوفراوری شده با اشعه گاما :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون هسته ای

تعداد صفحات :۹

خرما از نوع مضافتی در سه دمای ثابت ۲۵oC (محیط)، ۴oC (یخچال) و -۱۸oC (فریزر) به دور از آلودگی ثانویه در بسته بندی مناسب، به مدت شش ماه نگهداری شدند. برای هر نمونه در این دماها، یک نمونه به عنوان کنترل (پرتوندیده) و سه نمونه هر یک با دزهای ۰.۵، ۱.۰ و ۲.۵ کیلوگری با اشعه گاما (۶۰Co) پرتودهی شدند. در هر ماه نمونه ها از نظر کل میکروب ها و قارچ ها (کپک ها و مخمرها) بررسی و با نمونه های کنترل (پرتوندیده) آنها مقایسه شدند. علاوه بر این نمونه ها از جنبه کنترل شیمیایی (رطوبت و قند) مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج حاصل از این بررسی ها نشان می دهند که شرایط مناسب از نظر کنترل میکروبی و شیمیایی در مدت انبارمانی (شش ماه) جهت تثبیت کیفیت خرما، نمونه پرتودیده با دز ۰.۵ کیلوگری و نگهداری شده در دمای ۴oC (یخچال) می باشد.

کلید واژه: خرمای مضافتی، آلودگی میکروبی، کنترل شیمیایی، پرتودهی، اشعه گاما

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.