مقاله دانش، نگرش و عملکرد فرهنگیان درباره بیماری های قلبی عروقی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله دانش، نگرش و عملکرد فرهنگیان درباره بیماری های قلبی عروقی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دانش، نگرش و عملکرد فرهنگیان درباره بیماری های قلبی عروقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دانش، نگرش و عملکرد فرهنگیان درباره بیماری های قلبی عروقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دانش، نگرش و عملکرد فرهنگیان درباره بیماری های قلبی عروقی :

مقاله دانش، نگرش و عملکرد فرهنگیان درباره بیماری های قلبی عروقی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اسفند ۱۳۸۸ در نشریه پرستاری ایران از صفحه ۳۲ تا ۴۰ منتشر شده است.
نام: دانش، نگرش و عملکرد فرهنگیان درباره بیماری های قلبی عروقی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آگاهی
مقاله نگرش
مقاله عملکرد
مقاله بیماری های قلبی عروقی
مقاله عوامل خطر
مقاله معلمان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: نداشتن آگاهی کافی از سبک زندگی درست و شیوع عادات ناسالم نقش مهمی در افزایش ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی دارند.
هدف: مطالعه حاضر به منظور تعیین میزان دانش، نگرش و عملکرد فرهنگیان درباره بیماریهای قلبی عروقی انجام گرفت.
روش کار: این مطالعه مقطعی در سال ۱۳۸۶ بر روی ۷۰۳ نفر از فرهنگیان مناطق منتخب آموزش و پرورش شهر تهران انجام شد. طرح نمونه گیری به صورت چند مرحله ای بود و داده ها با استفاده از یک پرسشنامه خود گزارشی مشتمل بر۲۰ سوال سنجش آگاهی و ۱۵ سوال سنجش نگرش درباره عوامل خطر بیماریهای قلبی و ۲۱ سوال مبتنی بر عملکرد افراد در سه حیطه رژیم غذایی، فعالیت بدنی و استعمال دخانیات جمع آوری گردید. روایی و پایایی پرسشنامه به ترتیب به روش محتوایی و آزمون مجدد به فاصله ده روز بدست آمد.
یافته ها: نتایج این مطالعه نشان داد %۶۷ نمونه ها در زمینه عوامل خطرزای بیماری های قلبی از آگاهی و %۸۳۸ از نگرش خوبی برخوردار بودند. در حالی که در زمینه عملکرد تغذیه ای و فعالیت بدنی %۷۱۶ به ترتیب دارای عملکرد متوسط و %۶۴۴ دارای عملکرد ضعیف بودند. در حالی که %۷۷۷ افراد هیچ گونه استعمال دخانیات نداشتند. همچنین مشخص گردید بین میزان آگاهی و نگرش افراد ارتباط مستقیم معنی دار وجود دارد (P=0.000).
نتیجه گیری: یافته های این پژوهش نشان داد علی رغم آگاهی و نگرش خوب فرهنگیان درباره عوامل خطر زمینه ساز بیماری های قلبی، عملکرد آن ها در بعضی جنبه ها چندان قابل قبول نیست. لذا تدارک برنامه های آموزشی اثربخش در زمینه ارتقاء عملکرد تغذیه ای و فعالیت بدنی افراد به خصوص آموزگاران باید مورد توجه قرار گیرد تا شاید بتوان از این طریق در جهت پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی گام موثری برداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.