مقاله ارتباط شاخص توده بدنی مادر قبل از بارداری با پیامدهای زایمان در زنان نخست زا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارتباط شاخص توده بدنی مادر قبل از بارداری با پیامدهای زایمان در زنان نخست زا دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارتباط شاخص توده بدنی مادر قبل از بارداری با پیامدهای زایمان در زنان نخست زا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط شاخص توده بدنی مادر قبل از بارداری با پیامدهای زایمان در زنان نخست زا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارتباط شاخص توده بدنی مادر قبل از بارداری با پیامدهای زایمان در زنان نخست زا :
مقاله ارتباط شاخص توده بدنی مادر قبل از بارداری با پیامدهای زایمان در زنان نخست زا که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در اسفند ۱۳۸۸ در نشریه پرستاری ایران از صفحه ۵۶ تا ۶۴ منتشر شده است.
نام: ارتباط شاخص توده بدنی مادر قبل از بارداری با پیامدهای زایمان در زنان نخست زا
این مقاله دارای ۹ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شاخص توده بدنی
مقاله پیامدهای زایمان
مقاله زنان نخست زا
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: بارداری یک رویداد طبیعی است که در ۲۰- ۵ درصد موارد سبب بروز عوارض خطرناکی برای مادر و جنین می گردد. یکی از عوامل خطرساز در دوران بارداری شاخص توده بدنی نامطلوب مادر می باشد. لذا این پژوهش با هدف تعیین ارتباط شاخص توده بدنی قبل از بارداری با پیامدهای زایمان در زنان نخست زا انجام شده است.
روش بررسی: پژوهش حاضر، مطالعه همبستگی از نوع پس از وقوع می باشد. جامعه پژوهش شامل زنان زایمان کرده نخست زا با بارداری تک قلو بودند که حداکثر تا هفته ۱۴ بارداری جهت تشکیل پرونده به مراکز بهداشتی مراجعه کرده بودند. تعداد نمونه پژوهش ۳۰۰ نفر بود که به صورت مستمر انتخاب شدند. داده ها از طریق برگه ثبت اطلاعات گردآوری گردید.
یافته ها: نتایج آزمون همبستگی پیرسون نشان داد که بین شاخص توده بدنی و طول مرحله اول و دوم لیبر ارتباط معنی داری وجود دارد (P=0.007، P=0.01). همچنین با افزایش شاخص توده بدنی، میزان زایمان سزارین افزایش می یابد، آزمون کای – دو نیز اختلاف معنی داری را بین شاخص توده بدنی و نوع زایمان نشان داد (P=0.033). ولی آزمون دقیق فیشر اختلاف معنی داری را بین خونریزی غیرطبیعی بعد از زایمان و شاخص توده بدنی نشان نداد.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج پژوهش، تدوین برنامه های بهداشتی، آموزشی و مشاوره ای قبل از بارداری برای مادران جهت رسیدن به وزن ایده آل ضروری به نظر می رسد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.