مطالعه میزان هیستامین کنسرو تون ماهیان تولید شده در ایران در سال ۱۳۸۵ به روش الیزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه میزان هیستامین کنسرو تون ماهیان تولید شده در ایران در سال ۱۳۸۵ به روش الیزا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه میزان هیستامین کنسرو تون ماهیان تولید شده در ایران در سال ۱۳۸۵ به روش الیزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه میزان هیستامین کنسرو تون ماهیان تولید شده در ایران در سال ۱۳۸۵ به روش الیزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه میزان هیستامین کنسرو تون ماهیان تولید شده در ایران در سال ۱۳۸۵ به روش الیزا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۰

هیستامین یکی از انواع آمین های بیوژن است که در نتیجه فعالیت آنزیمی باکتریهای مولد فساد بوجود می آید. خانواده تون ماهیان به دلیل دارا بودن مقدار زیاد هیستیدین بافتی آزاد مستعد ایجاد مسمومیتهای هیستامینی هستند.در این مطالعه ۸۸ نمونه کنسرو ماهی تون تولید شده در ایران به روش الیزا مورد آزمون قرار گرفت که نتایج حاصل نشان داد ۴۴.۳ درصد از کنسروهای مورد بررسی حاوی مقدار هیستامین بالاتر از حد مجاز (۵۰ppm) بودند. همچنین نتایج نشان داد کنسروهای ماهی که محل تولیدی آنها در استانهای جنوبی کشور است حاوی مقدار هیستامین بالاتری نسبت به کنسروهای تولید شده در نواحی مرکزی و شمالی کشور هستند.علاوه بر آن این بررسی نشان داد کنسروهایی که مدت زمان کمتری از تولید آنها گذشته است نسبت به کنسروهای ماهی که در انتهای دوره قابلیت مصرف هستند، دارای محتوی هیستامین پایین تری هستند.

کلید واژه: هیستامین، کنسرو ماهی، تون ماهیان، الیزا، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.