مقاله تاثیر مصرف همزمان سوپر فسفات تریپل و پودر سنگ فسفات برعملکرد خشک و قابلیت جذب فسفر در یونجه همدانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مصرف همزمان سوپر فسفات تریپل و پودر سنگ فسفات برعملکرد خشک و قابلیت جذب فسفر در یونجه همدانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مصرف همزمان سوپر فسفات تریپل و پودر سنگ فسفات برعملکرد خشک و قابلیت جذب فسفر در یونجه همدانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مصرف همزمان سوپر فسفات تریپل و پودر سنگ فسفات برعملکرد خشک و قابلیت جذب فسفر در یونجه همدانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مصرف همزمان سوپر فسفات تریپل و پودر سنگ فسفات برعملکرد خشک و قابلیت جذب فسفر در یونجه همدانی :

مقاله تاثیر مصرف همزمان سوپر فسفات تریپل و پودر سنگ فسفات برعملکرد خشک و قابلیت جذب فسفر در یونجه همدانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در پژوهش در علوم کشاورزی (JOURNAL OF RESEARCH IN AGRICULTURAL SCIENCE) از صفحه ۱۳ تا ۱۹ منتشر شده است.
نام: تاثیر مصرف همزمان سوپر فسفات تریپل و پودر سنگ فسفات برعملکرد خشک و قابلیت جذب فسفر در یونجه همدانی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خاک فسفات غلیظ شده
مقاله سوپر فسفات تریپل
مقاله فسفرگیاه
مقاله فسفر قابل جذب
مقاله یونجه همدانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور تعیین اثرات اصلی و باقی مانده نسبت های مختلف سوپر فسفات تریپل و خاک فسفات غلیظ شده، آزمایشی در قالب طرح آماری بلوک های کامل تصادفی با استفاده از ۶ تیمار در ۳ تکرار به مدت ۲ سال بر روی محصول یونجه همدانی در ایستگاه تحقیقات کشاورزی چهار تخته شهرکرد اجرا گردید. تیمارهای مورد بررسی عبارت بودند از:T1 سوپر فسفات تریپل (TSP)، T2: 8/0سوپر فسفات تریپل + ۲/۰ خاک فسفات،T3 : 5/0 سوپر فسفات تریپل + ۵/۰ خاک فسفات،T4 :2/0 سوپر فسفات تریپل + ۸/۰ خاک فسفات،T5 خاک فسفات (PR) وT6 : شاهد. پس از برداشت محصول نسبت به تعیین وزن خشک و غلظت عناصر فسفر، روی و آهن در گیاه اقدام گردید. نتایج سال اول پژوهش ( اثرات اصلی تیمارها) نشان داد تیمار T2باعث افزایش عملکرد محصول خشک به میزان ۳۵ درصد و مقدار فسفر در گیاه به میزان ۱۵ درصد نسبت به تیمار شاهد گردید. همچنین تیمار T3 باعث افزایش ۳/۱۷ درصد میزان آهن نسبت به تیمار T6 (شاهد) گردید. بیشترین درصد فسفر در گیاه به میزان ۲۷/۰ درصد مربوط به تیمار T2 بود که با تیمارT4 در سطح پنج درصد اختلاف معنی داری داشت. نتایج همین بررسی نشان داد که اختلاف معنی داری بین تیمارT2 با سایر تیمار ها وجود نداشت. در سال دوم پژوهش (اثرات باقی مانده) بیشترین درصد فسفر در گیاه به میزان ۲۱/۰ درصد مربوط به تیمار T1 و کمترین درصد فسفر به میزان ۱۷/۰ درصد مربوط به تیمار T3 می باشد. تیمار T3 باعث افزایش ۴/۴ درصد روی در سال اول و تیمار T4 باعث افزایش ۱۲ درصد در سال دوم گردید. در سال اول، تیمار T3 باعث افزایش ۳/۱۷ درصد آهن و در سال دوم، تیمار T2 باعث افزایش ۹۸ درصد آهن در گیاه نسبت به شاهد گردید. نتایج همچنین نشان داد که اختلاف معنی داری بین تیمار T2 با سایر تیمارها وجود نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.