تشخیص سریع پسودوموناس آئروژینوزا در نمونه های بالینی بیماران مبتلا به سوختگی از طریق روش هیبریدیزاسیون در موضع توسط پروب های فلوئورسنت (FISH)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
25 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تشخیص سریع پسودوموناس آئروژینوزا در نمونه های بالینی بیماران مبتلا به سوختگی از طریق روش هیبریدیزاسیون در موضع توسط پروب های فلوئورسنت (FISH) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تشخیص سریع پسودوموناس آئروژینوزا در نمونه های بالینی بیماران مبتلا به سوختگی از طریق روش هیبریدیزاسیون در موضع توسط پروب های فلوئورسنت (FISH)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تشخیص سریع پسودوموناس آئروژینوزا در نمونه های بالینی بیماران مبتلا به سوختگی از طریق روش هیبریدیزاسیون در موضع توسط پروب های فلوئورسنت (FISH)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تشخیص سریع پسودوموناس آئروژینوزا در نمونه های بالینی بیماران مبتلا به سوختگی از طریق روش هیبریدیزاسیون در موضع توسط پروب های فلوئورسنت (FISH) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله میکروب شناسی پزشکی ایران

تعداد صفحات :۸

زمینه و اهداف: پسودوموناس آئروژینوزا یکی از مهم ترین پاتوژن های فرصت طلب در بیماران دچار ضعف سیستم ایمنی از جمله بیماران مبتلا به سوختگی است. عفونت زخم ناشی از پسودوموناس آئروژینوزا در این بیماران سریعاً می تواند منجر به عفونت سیستمیک شود و جان بیماران را به مخاطره بیندازد. هدف این مطالعه، شناسایی سریع پسودوموناس آئروژینوزا در بیماران سوخته با استفاده از روش FISH است.روش بررسی: این مطالعه بر روی ۱۰۰ نمونه خون و زخم بیماران مبتلا به سوختگی بستری در بیمارستان طالقانی اهواز انجام شد. پس از انجـام کشت و تست هـای تشخیصی تکمیلی روی نمـونه ها و تشخیص پسودوموناس در آنها، نمونه ها تحت تاثیر پروب های مکمل نواحی خاصی از RNA ریبوزومی ارگانیسم قرار گرفتند و چون پروب ها، توسط رنگ های فلورسنت نشاندار شده بودند، پس از هیبرید شدن و اتصال پروب به ارگانیسم، درخشش فلورسنت حاصل در زیر میکروسکوپ فلورسنت قابل مشاهده بود.یافته ها: از میان ۴۲ نمونه خون، ۱۳ مورد پسودوموناس آئروژینوزا از طریق کشت جداسازی شد که FISH توانست تمام آنها را شناسایی کند. تنها ۱ مورد دارای کشت مثبت پسودوموناس بود ولی FISH نتوانست آن را تشخیص دهد. حساسیت و ویژگی FISH برای تشخیص پسودوموناس آئروژینوزا به ترتیب ۹۴.۷% و ۱۰۰% بدست آمد. در بین نمونه های زخم، ۲۰ موردکشت مثبت پسودوموناس حاصل گردید که FISH تمامی آنها را تشخیص داد. حساسیت و ویژگی FISH بترتیب ۱۰۰% و ۹۳.۳% بدست آمد.نتیجه گیری: بررسی نتایج بدست آمده نشان می دهد که FISH یک روش دقیق و سریع برای شناسایی عامل عفونت در زمانی است که تشخیص سریع بسیار اهمیت دارد و می تواند منجر به نجات جان بیمار شود. لازم به ذکر است که تمام مراحل FISH حداکثر به ۳ ساعت زمان نیاز دارد و از طرفی به علت اینکه در روش FISH مورفولوژی ارگانیسم قابل رویت است، شناسایی عامل عفونت با اطمینان انجام می شود.

کلید واژه: FISH، پسودوموناس آئروژینوزا، فلوئورسنت، پروب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.