ارزیابی آزمایشگاهی تاثیر ضدباکتریایی عصاره آبی سیر بر روی میکروارگانیسم های پاتو‍ژن زخم ها و جراحات درمانگاهی دامپزشکی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی آزمایشگاهی تاثیر ضدباکتریایی عصاره آبی سیر بر روی میکروارگانیسم های پاتو‍ژن زخم ها و جراحات درمانگاهی دامپزشکی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی آزمایشگاهی تاثیر ضدباکتریایی عصاره آبی سیر بر روی میکروارگانیسم های پاتو‍ژن زخم ها و جراحات درمانگاهی دامپزشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی آزمایشگاهی تاثیر ضدباکتریایی عصاره آبی سیر بر روی میکروارگانیسم های پاتو‍ژن زخم ها و جراحات درمانگاهی دامپزشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی آزمایشگاهی تاثیر ضدباکتریایی عصاره آبی سیر بر روی میکروارگانیسم های پاتو‍ژن زخم ها و جراحات درمانگاهی دامپزشکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۸

مقدمه: سیر از جمله گیاهانی است که از دیرباز در جوامع گوناگون به عنوان چاشنی، طعم دهنده و گیاه دارویی مورد استفاده بوده است. امروزه با بررسی های بیوشیمیایی صورت گرفته ترکیبات متفاوتی را به عنوان مسوول خواص غذایی و دارویی سیر معرفی کرده اند از مهم ترین خواص مفید ادعا شده در مورد سیر، تاثیرات ضدمیکروبی آن است.هدف: انجام این تحقیق ارزیابی پتانسیل مهاری عصاره آبی سیر بر روی میکروارگانیسم های پاتوژن جدا شده از زخم ها و جراحات درمانگاهی است.روش بررسی: به منظور انجام این بررسی از سیر تازه تولید شده در مناطق شرق گیلان استفاده شده است. عصاره آبی سیر بر اساس روش Shukla وTaneja تهیه شد. عصاره مذکور به ترتیب در رقت های ۱۰، ۲۰، ۴۰ و ۶۰ درصد و خالص بر روی میکروارگانیسم های کنترول (گروه بهداشت مواد غذایی – دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه) و میکروارگانیسم های جدا شده از زخم ها و جراحات بالینی (ارجاعی به کلینیک تخصصی دانشکده دامپزشکی- دانشگاه ارومیه) مورد آزمون قرار گرفت. این بررسی با استفاده از آزمون انتشار بر روی پلیت آگار انجام شده است.نتایج: بر اساس یافته های حاصل از این تحقیق Streptococcus pyogenesحساس ترین باکتری نسبت به تاثیر مهاری عصاره آبکی سیر بوده است و در مقابل کمترین حساسیت را باکتری Pseudomonas aeruginosa از خود نشان داده است (p<0.05). البته به طور عام میکروارگانیسم های قارچی کمترین حساسیت را به عصاره آبی سیر از خود نشان داده اند. هم چنین حداقل غلظت مهاری عصاره مذکور (به جز دو مورد) تنها در رقت های ۶۰ درصد و بالاتر بوده اند.نتیجه گیری: بر اساس نتایج به دست آمده از این بررسی و سایر گزارش های موجود در این زمینه می توان عصاره آبی سیر را دارای خواص مهاری بر روی میکروارگانیسم های رایج موجب بروز عفونت در موارد درمانگاهی دانست. علی رغم این نیاز به انجام تحقیقاتی بالینی و میدانی در این زمینه قبل از ارایه هر گونه توصیه در مورد کاربرد کلینیکی آن شدیدا احساس می شود.

کلید واژه: سیر، عصاره آبی، ضدمیکروبی، زخم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.