شناسایی جدایه های Puccinia graminis f. sp. tritici با بیماریزایی برای ژن مقاومت Sr31 در استان های غربی ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
شناسایی جدایه های Puccinia graminis f. sp. tritici با بیماریزایی برای ژن مقاومت Sr31 در استان های غربی ایران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد شناسایی جدایه های Puccinia graminis f. sp. tritici با بیماریزایی برای ژن مقاومت Sr31 در استان های غربی ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی جدایه های Puccinia graminis f. sp. tritici با بیماریزایی برای ژن مقاومت Sr31 در استان های غربی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن شناسایی جدایه های Puccinia graminis f. sp. tritici با بیماریزایی برای ژن مقاومت Sr31 در استان های غربی ایران :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نهال و بذر
تعداد صفحات :۹
زنگ سیاه یا زنگ ساقه گندم (Black or stem rust) با عامل Puccinia graminis f. sp. tritici (Pgt) روزگاری مخرب ترین بیماری گندم در جهان محسوب می شد. اهمیت این بیماری به دلیل ظهور آن در حدود سه هفته قبل از برداشت و انهدام کل محصول در مدت زمان کوتاه، قابل درک خواهد بود. این بیماری در یک قرن گذشته با به کار گیری ژن های مقاومت در ارقام تجاری کنترل شده است. کنترل موفقیت آمیز این بیماری در ۴۰ سال گذشته به طور معنی داری موجب کاهش خسارت بیماری و همچنین فعالیت های تحقیقاتی شده بود. حدود ۵۰ ژن مقاومت به زنگ سیاه شناسائی شده است که تعدادی از آن ها در ارقام گندم در سطح جهانی به کار گرفته شده اند. به استثنای ژن غیر اختصاصی به نژاد (Race non-specific) Sr2 که باعث مقاومت تدریجی (Slow rusting) در مرحله گیاه کامل (Adult plant) می شود، بقیه ژن های مقاومت حالت ویژگی نژادی (Race specific) داشتـه و در هر دو مرحله گیاهچه ای و گیاه کامل بروز می کنند. حدود چهل سال پیش ژن Sr2 همراه تعدادی دیگر از ژن های ناشناخته کوچک اثر که به نام “Sr2-Complex” معروف هستند، به عنوان عامل پایداری مقاومت به زنگ سیاه شناخته شد و به عنوان منبع مقاومت به این بیماری در ژرم پلاسم گندم تولید شده در سیمیت مورد استفاده قرار گرفت. استفاده وسیع از این ژن و تعداد دیگری از ژن های مقاومت به Pgt مانند Sr24، Sr26، Sr31 و اخیرا ژن Sr38 که از منابع خویشاوند گندم منتج شده اند، باعث کم اهمیت شدن این بیماری در دنیا شده است.
کلید واژه:
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.