بررسی تاثیر مصرف خوراکی روغن پسته وحشی (بنه) بر میزان لپتین و هورمون های تیروئیدی سرم خون موش صحرایی ماده


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر مصرف خوراکی روغن پسته وحشی (بنه) بر میزان لپتین و هورمون های تیروئیدی سرم خون موش صحرایی ماده دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر مصرف خوراکی روغن پسته وحشی (بنه) بر میزان لپتین و هورمون های تیروئیدی سرم خون موش صحرایی ماده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر مصرف خوراکی روغن پسته وحشی (بنه) بر میزان لپتین و هورمون های تیروئیدی سرم خون موش صحرایی ماده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر مصرف خوراکی روغن پسته وحشی (بنه) بر میزان لپتین و هورمون های تیروئیدی سرم خون موش صحرایی ماده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف: سطح سرمی لپتین بدنبال استفاده از چربی های غیر اشباع کاهش می یابد و روغن پسته وحشی که غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع می باشد، ممکن است سبب کاهش سطح سرمی لپتین شود. با توجه به این اثر و تا ثیرات متقابل میان لپتین و هورمونهای تیروئیدی، هدف از پژوهش حاضر بررسی اثر مصرف خوراکی روغن پسته وحشی بر میزان لپتین و ارتباط آن با هورمونهای تیروئیدی می باشد.مواد و روش کار: ۲۸ قطعه موش صحرایی ماده سالم انتخاب و به شکل تصادفی به ۴ گروه مساوی تقسیم شدند. گروه اول به عنوان کنترل، رژیم غذایی عادی و سایر گروهها به میزان ۵، ۱۰ و ۲۰ درصد روغن پسته وحشی به مدت ۶۰ روز به همراه جیره معمولی دریافت نمودند. هورمونهای T4 و T3 به روش رادیو ایمونو اسی، fT4 و fT3 به روش الیزای رقابتی و لپتین به روش الیزای ساندویچی انداره گیری شدند. از آزمون های آماری Repeated measurement، ANOVA، آزمون دانکن و پیرسون و نرم افزار آماری SAS 8 جهت تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شد و P<0.05 معنی دار تلقی گردید.یافته ها: با افزایش درصد روغن پسته وحشی در جیره غذایی پس از گذشت ۶۰ روز، کاهش سطح سرمی لپتین و هورمون های تیروئیدی مشاهده شد. ضریب همبستگی پیرسون بین میزان لپتین و هورمونهای تیروئیدی در زمان های مختلف خونگیری محاسبه شد. در گروه تغذیه با روغن پسته وحشی ۵ درصد در زمان سوم خونگیری، بین میزان لپتین با fT4 همبستگی مثبت و معنی دار وجود داشت (P<0.05، r=0.87). در گروه تغذیه با روغن پسته وحشی ۱۰ درصد بین میزان لپتین با هورمون های تیروئیدی همبستگی معنی داری وجود نداشت و در گروه تغذیه با روغن پسته وحشی ۲۰ درصد در زمان سوم خونگیری، بین میزان لپتین با T4 همبستگی مثبت و معنی دار وجود داشت (P<0.05، r=0.95).نتیجه گیری: با توجه به این که در روغن پسته وحشی درصد قابل توجهی اسیدهای چرب غیر قابل اشباع وجود دارد کاهش سطح لپتین سرم خون موش های صحرایی مورد مطالعه را می توان به تاثیر اسیدهای چرب غیر اشباع بر سطح لپتین سرم خون مربوط دانست. بنابراین مصرف خوراکی روغن پسته وحشی بر سطح سرمی لپتین وکلسترول سرم و هورمونهای تیروییدی اثر مثبتی دارد.

کلید واژه: روغن پسته وحشی (بنه)، لپتین، هورمون های تیروئیدی، موش صحرایی ماده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.