ارزیابی آسیب به مینای دندان به دنبال استفاده از دو گونه ادهزیو و پلایر دی باندینگ: یک بررسی استریومیکروسکوپی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی آسیب به مینای دندان به دنبال استفاده از دو گونه ادهزیو و پلایر دی باندینگ: یک بررسی استریومیکروسکوپی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی آسیب به مینای دندان به دنبال استفاده از دو گونه ادهزیو و پلایر دی باندینگ: یک بررسی استریومیکروسکوپی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی آسیب به مینای دندان به دنبال استفاده از دو گونه ادهزیو و پلایر دی باندینگ: یک بررسی استریومیکروسکوپی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی آسیب به مینای دندان به دنبال استفاده از دو گونه ادهزیو و پلایر دی باندینگ: یک بررسی استریومیکروسکوپی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز – Journal Of Dentistry

تعداد صفحات :۱۷

بیان مساله: برداشتن براکت پس از پایان درمان ارتودنسی، دارای توانایی زیاد در ایجاد آسیب به مینای دندان به ویژه ترک های مینایی است. بنابراین، بررسی عوامل اثرگذار بر میزان آسیب، مانند گونه ابزار مورد استفاده برای برداشتن براکت و ادهزیو مورد استفاده در باندینگ براکت ها ضروری است.هدف: هدف از این بررسی ارزیابی و مقایسه شمار و تغییرات طول ترک های مینایی پیش و پس از برداشتن براکت با دو ابزار گوناگون در دندان های باند شده با دو گونه ادهزیو به وسیله بررسی استریومیکروسکوپیک سطح مینا بود.مواد و روش: در این بررسی مداخله ای که در محیط آزمایشگاهی انجام گرفت، شمار ۱۲۰ دندان پره مولر کشیده شده به شیوه تصادفی در چهار گروه ۳۰ تایی جا گرفتند. براکت های فلزی استاندارد اج وایز با استفاده از کامپوزیت دو خمیری (Concise) در گروه های ۱ و ۲ و تک خمیری (Unite) در گروه های ۳ و ۴، به دندان ها باند شدند. برداشتن براکت در گروه های ۱ و ۳ به وسیله پلایر LODI و در گروه های ۲ و ۴، به کمک پلایر دنتاروم، انجام شد. پس از برداشتن براکت، ارزیابی استریومیکروسکوپی و مقایسه تغییرات در شمار و طول ترک های مینایی پیش از بادینگ و پس از برداشتن براکت ها انجام گرفت. واکاوی داده ها، با استفاده از نرم افزار آماری SPSS و آزمون های ویلکاکسون و مان ویتنی انجام شد.یافته ها: در مقایسه شمار و مجموع طول ترک های مینایی در پیش و پس از برداشتن براکت، هر چهار گروه تفاوت آماری معنادار (p<0.001) نشان دادند. بیشترین افزایش در شمار و طول ترک های مینایی تازه در گروه ۴ بود، که در شمار ترک ها با هر سه گروه دیگر و در طول ترک ها با گروه های ۱ و ۲ تفاوت آماری معنی دار داشت (p<0.05).نتیجه گیری: به طور کلی، فرایند برداشتن براکت باعث آسیب های مینایی شده و اعمال نیروی برشی به وسیله پلایر دی باندینگ دنتاروم به ویژه همراه با کامپوزیت Unite (گروه ۴)، باعث افزایش آسیب وارده به مینای دندان گردید.

کلید واژه: برداشتن براکت، ترک مینایی، پلایر دی باندینگ دنتاروم،‌ LODI، ادهزیو Concise، ادهزیو Unite

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.