شیوع لپتوسپیروزیس در ساکنین روستاهای استان گیلان (۸۴-۱۳۸۳)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع لپتوسپیروزیس در ساکنین روستاهای استان گیلان (۸۴-۱۳۸۳) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع لپتوسپیروزیس در ساکنین روستاهای استان گیلان (۸۴-۱۳۸۳)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع لپتوسپیروزیس در ساکنین روستاهای استان گیلان (۸۴-۱۳۸۳)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع لپتوسپیروزیس در ساکنین روستاهای استان گیلان (۸۴-۱۳۸۳) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: لپتوسپیروزیس از جمله شایع ترین بیماری های زئونوزی است که توسط انواع لپتوسپیراهای بیماریزا ایجاد می گردد. این باکتری از راه آب و مواد غذایی آلوده و گاهی نیز از طریق غشاهای مخاطی و خراش های پوستی وارد بدن می شود و عفونت ایجاد می کند. به واسطه اندمیک بودن لپتوسپیروزیس در استان گیلان امکان آلوده شدن روستاییان اعم از دامداران و شالی کاران وجود دارد. هر دو دسته مذکور به علت تماس مستقیم با حیوانات و همچنین کار در مزارع به ویژه در فصول گرم سال با پای برهنه و بدون رعایت موازین بهداشتی از جمله گروه های پرخطر می باشند. این بررسی با هدف شناسایی روستاییان آلوده و تعیین میزان تیتر سرمی آن ها در مناطق آلوده استان گیلان انجام شده است.مواد و روش ها: این مطالعه به صورت توصیفی مقطعی بر روی ۵۵۲ نفر از ساکنین روستاهای گیلان که دامدار و شالی کار بودند و داوطلب همکاری برای انجام این مطالعه بودند، انجام گرفت. ابتلای این دسته از افراد به عفونت لپیتوسپیرایی با بررسی نمونه های سرمی این افراد به روش آزمون آگلوتیناسیون میکروسکوپی (MAT) مورد مطالعه قرار گرفت.یافته ها: از تعداد ۵۵۲ نفری روستاییان مناطق مورد مطالعه، ۱۱۷ نفر از آن ها دارای واکنش سرمی مثبت بودند. همچنین شیوع در افرادی که در سن ۵۰-۳۰ سال قرار داشتند، بیش از سایر افراد بود. بیشترین سویه جدا شده را نیز Leptospira icterohaemorrhagiae با ۶۷ نمونه به خود اختصاص داد. کمترین تیتر سرمی ۱:۱۰۰ و بیشترین تیتر سرمی نیز ۱:۳۲۰۰ بود. بیشتر مبتلایان (۶۳ نفر) دارای عیار ۱:۱۰۰ بودند.بحث: استان گیلان دارای آب و هوایی معتدل و ملایم خصوصا در فصل کشت و کار می باشد و به دلیل وجود محیطی مرطوب برای حداقل ۱۰ ماه از ایام سال، محیطی مناسب برای بقای لپتوسپیرا در این محیط فراهم است. بنابراین به نظر می رسد که تحقیقات جامعی در نقاط مختلف استان در این خصوص انجام پذیرد.

کلید واژه: لپتوسپیروزیس، MAT، استان گیلان، روستاییان، Leptospira icterohaemorrhagiae

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.