مقاله مطالعه تغییرات درون گونه ای چنگر (Fulica atra) در تالاب های شمال ایران


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تغییرات درون گونه ای چنگر (Fulica atra) در تالاب های شمال ایران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تغییرات درون گونه ای چنگر (Fulica atra) در تالاب های شمال ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تغییرات درون گونه ای چنگر (Fulica atra) در تالاب های شمال ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تغییرات درون گونه ای چنگر (Fulica atra) در تالاب های شمال ایران :

مقاله مطالعه تغییرات درون گونه ای چنگر (Fulica atra) در تالاب های شمال ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم کشاورزی و منابع طبیعی از صفحه ۵۰۴ تا ۵۱۶ منتشر شده است.
نام: مطالعه تغییرات درون گونه ای چنگر (Fulica atra) در تالاب های شمال ایران
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چنگر(Fulica atra)
مقاله تغییرات درون گونه ای
مقاله جمعیت
مقاله تالاب
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این پژوهش به منظور بررسی تغییرات درون گونه ای چنگر بر اساس صفات ریخت شناسی و ریخت سنجی در سال ۲۰۰۰ انجام گرفت. برای این منظور ۳ منطقه تالابی در نوار ساحلی جنوب دریای خزر شامل تالاب انزلی در گیلان، تالاب گمیشان در گلستان و تالاب فریدون کنار در مازندران انتخاب، و تفاوت جمعیت های این گونه پرنده آبزی در مناطق تالابی مطالعه گردید. برای بررسی این تغییرات بین جمعیتی، ۳۲ نمونه چنگر از تالاب انزلی، ۱۷ نمونه از فریدون کنار و ۱۷ نمونه از گمیشان (در مجموع ۶۶ نمونه) جمع آوری شد. سپس ۱۱ صفت ظاهری و ۲۳ صفت استخوانی هر یک از نمونه های جمع آوری شده ۳ منطقه اندازه گیری و با یکدیگر مقایسه شدند. میانگین اندازه ۱۹ صفت استخوانی و ۱۰ صفت ظاهری در بین ۶ گروه مختلف از پرنده ها (۳ منطقه تالابی × ۲ جنس نر و ماده) تفاوت بسیار معنی داری را نشان دادند (P001). نتایج به دست آمده از تحلیل خوشه ای برای جداسازی جمعیت های ۳ منطقه بر اساس ویژگی های فردی افراد نمونه به درستی واقعیت های جمعیت را نشان نداد، بنابراین برای تفکیک قطعی تر جمعیت ها از روش تحلیل توابع تشخیص کانونیک استفاده شد. بر اساس روش اخیر تفکیک جمعیت های ۳ منطقه به کمک صفات استخوانی و ظاهری به درستی انجام گرفت. این نشان می دهد که چنگرهای ۳ منطقه از نظر ۱۱ صفت ظاهری و ۲۳ صفت استخوانی با یکدیگر تفاوت معنی داری دارند (P005) .در نتیجه، جمعیت های مهاجر چنگر در تالاب های بالا یکسان نیستند و جدا از هم می باشند. با توجه به این که تعداد جمعیت مهاجر این گونه و میزان زی توده آن در تالاب های سواحل جنوب دریای خزر رو به کاهش است و از طرفی این جمعیت ها جدا از هم می باشند، بنابراین هر یک از این مناطق تالابی نیازمند برنامه های مدیریتی جدا برای جمعیت های این گونه می باشند و قبل از این که جمعیت ها با بحران کاهش شدید مواجه شوند باید اقدام های لازم برای پیشگیری از این روند صورت پذیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.