مقاله بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد بذر و صفات مرفولوژیکی در توده های علف پشمکی (Bromus tomentellus)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد بذر و صفات مرفولوژیکی در توده های علف پشمکی (Bromus tomentellus) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد بذر و صفات مرفولوژیکی در توده های علف پشمکی (Bromus tomentellus) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد بذر و صفات مرفولوژیکی در توده های علف پشمکی (Bromus tomentellus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد بذر و صفات مرفولوژیکی در توده های علف پشمکی (Bromus tomentellus) :
مقاله بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد بذر و صفات مرفولوژیکی در توده های علف پشمکی (Bromus tomentellus) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم کشاورزی و منابع طبیعی از صفحه ۳۷۰ تا ۳۷۹ منتشر شده است.
نام: بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد بذر و صفات مرفولوژیکی در توده های علف پشمکی (Bromus tomentellus)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Bromus tomentellus
مقاله عملکرد بذر
مقاله اجزا عملکرد
مقاله تجزیه به مولفه های اصلی و تجزیه کلاستر
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این پژوهش به منظور بررسی و تشریح روابط بین عملکرد بذر و اجزا عملکرد، ۱۱ ژنوتیپ بروموس از جنس Bromus tomentellus در آزمایشی یک ساله در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار مورد ارزیابی قرار گرفتند. صفات تاریخ خوشه دهی، گرده افشانی، شیری شدن بذر، رسیدن بذر، تعداد ساقه، ارتفاع بوته، طول پدانکل، تعداد خوشه چه در خوشه، وزن هزاردانه، طول خوشه، وزن و تعداد دانه در خوشه، عملکرد بذر، عملکرد علوفه و شاخص برداشت اندازه گیری شدند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که تفاوت بین ژنوتیپ ها برای کلیه صفات به جز وزن دانه در خوشه معنی دار بود. ژنوتیپ های ۱۰p587، ۶p587 و ۳p587 همگی با منشا اصفهان ۱۲/۳ تا ۷۵/۳ تن علوفه خشک در هکتار و ۵۳۵ تا ۶۹۷ کیلوگرم بذر در هکتار تولید نمودند. ضرایب همبستگی بین عملکرد بذر و صفات تعداد ساقه و عملکرد علوفه مثبت و معنی دار بود. نتایج تجزیه به مولفه های اصلی نشان داد که ۳ مولفه اول ۸۹ درصد از کل واریانس متغیرها را توجیه کردند. صفات فنولوژیکی و عملکرد علوفه در مولفه اول و عملکرد بذر و تراکم ساقه در مولفه های دوم و سوم مهم ترین صفات برای گروه بندی ژنوتیپ ها بودند. در تجزیه کلاستر، ژنوتیپ ها در ۳ گروه قرار گرفتند و ژنوتیپ های موجود در کلاستر ۳، دارای عملکرد بذر و تولید عملکرد علوفه بیشتری بودند. در نمایش گروه بندی مربوط به تجزیه کلاستر روی محور مختصات مولفه های ۱ و ۲، تطابق خوبی بین تجزیه کلاستر و تجزیه به مولفه های اصلی وجود داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.