سرواپیدمیولوژی توکسوپلاسموز در خانم های مراجعه کننده به مرکز مشاوره پیش از ازدواج شهرستان سنندج در سال ۱۳۸۵


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سرواپیدمیولوژی توکسوپلاسموز در خانم های مراجعه کننده به مرکز مشاوره پیش از ازدواج شهرستان سنندج در سال ۱۳۸۵ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سرواپیدمیولوژی توکسوپلاسموز در خانم های مراجعه کننده به مرکز مشاوره پیش از ازدواج شهرستان سنندج در سال ۱۳۸۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سرواپیدمیولوژی توکسوپلاسموز در خانم های مراجعه کننده به مرکز مشاوره پیش از ازدواج شهرستان سنندج در سال ۱۳۸۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سرواپیدمیولوژی توکسوپلاسموز در خانم های مراجعه کننده به مرکز مشاوره پیش از ازدواج شهرستان سنندج در سال ۱۳۸۵ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: توکسوپلاسموزیس یکی از شایعترین عفونتهای مشترک بین انسان و حیوانات است که در سراسر دنیا شایع است. شیوع عفونت توکسوپلاسما در مناطق مختلف متفاوت بوده و به شرایط جغرافیایی،‌ عادات غذایی و تماس با گربه بستگی دارد. با توجه به اهمیت توکسوپلاسموزیس مادرزادی و عدم وجود سوابق مطالعاتی در این زمینه در کردستان، این پژوهش انجام شد.روش کار: این مطالعه به صورت توصیفی تحلیلی و بر روی ۶۰۰ خانم مراجعه کننده به مرکز مشاوره ازدواج سنندج در سال ۱۳۸۵ انجام شد و نمونه های سرم افراد، جهت بررسی از نظر آنتی بادی ضد توکسوپلاسما باروش IgG-Elisa مورد بررسی قرار گرفتند.یافته ها: میانگین سنی نمونه ۲۲.۸۵ سال (۷.۶۵±) بود. از این افراد ۴۲۴ نفر (۷۰.۷%) متولد شهر و ۴۳۳ نفر (۷۲.۲%) ساکن شهر بودند. در این مطالعه از ۶۰۰ نفر خانم مورد بررسی تعداد ۱۶۹ نفر (۲۸.۲%) دارای سرولوژی مثبت بودند که بین سرولوژی مثبت با محل تولد (P=0.005)، محل زندگی (P=0.04)، سابقه نگهداری گربه (P=0.03) و سایر حیوانات (P=0.04) رابطه معنی داری وجود داشت. سن افراد دارای سرولوژی مثبت به صورت معنی داری بیشتر از افراد سرولوژی منفی بود (P=0.01).نتیجه گیری: شیوع عفونت توکسوپلاسمایی در مناطق مختلف ایران متفاوت است که با عادات غذایی، تماس با گربه و سایر حیوانات و شرایط بهداشتی مرتبط است و با افزایش سن احتمال آلودگی بیشتر می شود. از آنجایی که ۷۱.۸% از دختران در شرف ازدواج شهرستان سنندج از نظر توکسوپلاسموز سرولوژی منفی داشتند (بالاتر از میانگین کشوری)، احتمال بروز توکسوپلاسموزیس حاد و انتقال آن به جنین در طی بارداری این افراد وجود دارد. بر اساس نتایج این مطالعه بررسی خانمها از نظر آلودگی با توکسوپلاسما در طی بارداری و کاهش عوامل خطر، ضروری به نظر می رسد.

کلید واژه: توکسوپلاسموزیس، توکسوپلاسموز مادرزادی، عادات غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.