بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور و بررسی مدارک آن طی سال های۸۰-۱۳۵۷


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور و بررسی مدارک آن طی سال های۸۰-۱۳۵۷ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور و بررسی مدارک آن طی سال های۸۰-۱۳۵۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور و بررسی مدارک آن طی سال های۸۰-۱۳۵۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور و بررسی مدارک آن طی سال های۸۰-۱۳۵۷ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: پراکندگی منابع و خدمات اطلاع رسانی در زمینه علوم و صنایع غذایی و مشکلات و پیچیدگی دسترسی به آن ها از عوامل بازدارنده در استفاده از این منابع محسوب می شود. با ایجاد بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور و روزآمد نگه داشتن آن، بهره گیری کامل و سریع از منابع اطلاعاتی موجود در کشور به زبان فارسی، امکان پذیر و به نیازهای اطلاعاتی پژوهشگران و متخصصان پاسخ داده می شود. در این مقاله، پس از بررسی نحوه ایجاد «بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور» در سال های ۸۰-۱۳۵۷ مدارک علمی آن مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار می گیرند.مواد و روش ها: با مراجعه مستقیم تیم گردآوری اطلاعات به مراکز آموزشی، پژوهشی و اجرایی فعال در زمینه علوم و صنایع غذایی، کاربرگه مشخصات کتابشناختی ۷ نوع مدرک زیر پوشش طرح در سال های ۸۰-۱۳۵۷ تکمیل شد. انواع مدارک عبارت بودند از: مقالات منتشر شده در نشریات علمی ـ پژوهشی و علمی ـ ترویجی، مقالات ارایه شده در گردهمایی های علمی دانشگاهی، پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری، گزارش نهایی طرح های پژوهشی، کتاب ها، استانداردهای مواد غذایی و پروانه های ثبت اختراع. طبقه بندی موضوعی مدارک با تعیین گروه اصلی و زیرگروه با استفاده از الگوی FSTA انجام شد. با کدگذاری، تعیین کلید واژه های مناسب و با استفاده از نرم افزار طراحی شده، مرحله ورود اطلاعات به رایانه و پردازش آن ها عملی شد و لوح فشرده «بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور» آماده بهره برداری شد. توزیع فراوانی نسبی مدارک علمی برحسب نوع مدرک، دوره زمانی، موضوع، نقش نشریات و گردهمایی های علمی و مشارکت متخصصان و پژوهشگران و مراکز علمی و اجرایی در تولید مدارک مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و اطلاعات به دست آمده به صورت جدول و نمودارهای آماری تنظیم شد.یافته ها: تعداد مدارک گردآوری شده در این تحقیق ۵۰۷۱ بود. این تعداد شامل ۴۴۳مقاله نشریه(۸.۷%)، ۱۷۲۵ مقاله گردهمایی (۳۴.۰%)، ۴۰۵ طرح تحقیقاتی (۸.۰ %)، ۹۵۶ پایان نامه (۱۸.۹%)، ۳۴۴ کتاب (۶.۸%)، ۱۰۴۶ استاندارد (۲۰.۶%) و ۱۵۲ پروانه ثبت اختراع (۳.۰%) بود. کلیه مدارک در ۱۸ گروه اصلی و ۱۱۸ زیر گروه طبقه بندی شدند و۴۷۵۰ کلید واژه به آن ها اختصاص داده شد. تعداد مراکز در برگیرنده مدارک۷۸۰ عدد، تعداد نشریات علمی۴۶ عنوان، تعداد گردهمایی ها ۱۱۱ عدد و تعداد پدید آورندگان ۳۷۳۹ نفر بود. بیش ترین تعداد مدارک به ترتیب در گروه های میوه ها، سبزی ها و مغزها (۱۸.۰%)، شیر و فراورده ها (۱۰.۹%) و مواد افزودنی، ادویه و چاشنی ها (۱۰.۵%) بود. کمترین تعداد مدارک به گروه های کاکائو، شکلات و فراورده های قنادی، تخم مرغ و فراورده های آن، و اقتصاد غذا تعلق داشت (به میزان مساوی ۰.۶%). تقسیم بندی سال های مورد بررسی به دوره های سه ساله نشان داد که بیش ترین تعداد مدرک در دوره ۸۰-۱۳۷۸ و کم ترین تعداد در دوره ۶۲-۱۳۶۰ منتشر شده بود. تعداد متوسط مدارک اضافه شده به بانک اطلاعاتی در سال۲۱۱ عدد بود.نتیجه گیری: با تشکیل این بانک اطلاعاتی، انتخاب مدارک علمی، گردآوری اطلاعات، جلوگیری از دوباره کاری، پیشرفت در امور آموزشی و پژوهشی با سیاست گذاری و برنامه ریزی صحیح تر و دقیق تر برای آینده و با در نظر گرفتن نیازها و کمبودها، به طور مطلوب انجام می شود. روزآمد نگه داشتن بانک اطلاعاتی و در دسترس قرار دادن آن به شکل های مختلف و بررسی مستمر مدارک علمی آن از پیشنهادهای ارایه شده است.

کلید واژه: بانک اطلاعاتی، علوم و صنایع غذایی، مقاله، پایان نامه، طرح تحقیقاتی، کتاب، استاندارد، پروانه ثبت اختراع، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.