بررسی فراوانی قصور پزشکان عمومی در شکایات ارجاعی به کمیسیون پزشکی قانونی مرکز تهران از سال ۱۳۸۲ تا سال ۱۳۸۴


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی قصور پزشکان عمومی در شکایات ارجاعی به کمیسیون پزشکی قانونی مرکز تهران از سال ۱۳۸۲ تا سال ۱۳۸۴ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی قصور پزشکان عمومی در شکایات ارجاعی به کمیسیون پزشکی قانونی مرکز تهران از سال ۱۳۸۲ تا سال ۱۳۸۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی قصور پزشکان عمومی در شکایات ارجاعی به کمیسیون پزشکی قانونی مرکز تهران از سال ۱۳۸۲ تا سال ۱۳۸۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی قصور پزشکان عمومی در شکایات ارجاعی به کمیسیون پزشکی قانونی مرکز تهران از سال ۱۳۸۲ تا سال ۱۳۸۴ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پزشکی قانونی

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: افزایش شکایت از کادر درمانی به ویژه شکایت از پزشکان عمومی )به عنوان بزرگ ترین و مهم ترین گروه پزشکان کشور( در سال های اخیر و نیز افزایش اقدامات درمانی پرخطر توسط این گروه از پزشکان، مهم ترین ضرورت اجرای این مطالعه بود. هدف از انجام این مطالعه، تعیین راهکارهایی جهت کاهش قصور پزشکان عمومی و آموزش این راهکارها به این دسته از پزشکان بود.روش بررسی: این مطالعه از طریق بررسی پرونده های شکایت از کادر درمانی ارجاعی به کمیسیون پزشکی قانونی مرکز تهران و آنالیز آماری اطلاعات حاصله انجام شد.یافته ها: بیشترین نوع قصور پزشکان عمومی از نوع عدم تبحر و بیشترین میزان قصور ثبت شده مقادیر ۱۰%- ۱% بود. ۸۳.۷% از پزشکان عمومی مشتکی عنه، مرد و بقیه زن بودند. درصد زخ دادن قصور در بین پزشکان مرد بیشتر از پزشکان زن بود. بیشترین شکایت از پزشکان عمومی مربوط به اقدام درمانی در مطب و کمترین شکایت مربوط به بیمارستان دولتی بود. بیشترین درصد قصور در بیمارستان خصوصی و کمترین درصد قصور در بیمارستان دولتی به وقوع پیوسته بود. بیشترین درصد شکایت مربوط به اقدامات پزشکان عمومی در حیطه رشته داخلی قلب و عروق بود (%۱۵.۵) و بیشترین درصد قصور مربوط به دخالت در رشته های پوست (%۷۷.۸) و جراحی پلاستیک (%۷۵) بود. از بین کل شکایات، در ۴۹.۱% موارد بیمار فوت نموده بود.نتیجه گیری: نتایج تحقیق نشان داد که لازم است پزشکان عمومی اولا در امر گرفتن شرح حال دقیق، انجام معاینه کامل بالینی و ارجاع به موقع بیمار به پزشک متخصص و مرکز مجهزتر دقت بیشتری نمایند؛ ثانیا حتی الامکان از انجام اقدامات پرخطر پزشکی مانند تزریق ژل زیبایی، انجام جراحی زیبایی و تزریق داخل نخاعی خودداری نمایند؛ ثالثا در موارد احتمال وجود بیماری ایسکمیک قلبی بررسی های بیشتری به عمل آورده، بیمار را زود ترخیص نکنند. هم چنین مشخص شد که وزارت بهداشت و درمان باید نظارت بیشتری بر انجام جراحی های زیبایی و اعمال زیبایی پوست با لیزر توسط پزشکان عمومی به خصوص در حیطه مطب ها داشته باشد.

کلید واژه: پزشکان عمومی، کمیسیون مرکز تهران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.