اثر آتروپین وریدی بر پیشگیری از تغییرات همودینامیک ناشی از بیهوشی نخاعی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر آتروپین وریدی بر پیشگیری از تغییرات همودینامیک ناشی از بیهوشی نخاعی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر آتروپین وریدی بر پیشگیری از تغییرات همودینامیک ناشی از بیهوشی نخاعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر آتروپین وریدی بر پیشگیری از تغییرات همودینامیک ناشی از بیهوشی نخاعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر آتروپین وریدی بر پیشگیری از تغییرات همودینامیک ناشی از بیهوشی نخاعی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: بیهوشی نخاعی (Spinal Anesthesia) با عواقب فیزیولوژیک و گاه عوارض ناخواسته ای همراه است. از جمله این تغییرات فیزیولوژیک می توان به افت فشار خون اشاره کرد. اینکه چه میزان کاهش فشار خون را می توان فیزیولوژیک و قابل قبول تلقی کرد مساله ایست که به عوامل متعددی وابسته بوده و تعریف دقیقی برای آن در دسترس نمی باشد. در این مطالعه در نظر داریم اثر پیشگیرانه تزریق وریدی آتروپین قبل از بیهوشی نخاعی را بر کاهش عوارض همودینامیک مورد ارزیابی قرار دهیم.مواد و روشها: تعداد ۲۱۷ بیمار جوان و سالم بصورت تصادفی در دو گروه قرار گرفتند. تمامی بیماران قبل از شروع بیهوشی، ۱۰ سی سی محلول رینگر لاکتات بازای هر کیلوگرم وزن بدن دریافت کردند. بیماران گروه مورد (۱۱۴ نفر) قبل از شروع فرایند ۱۰ میکروگرم بازای هر کیلوگرم وزن بدون آتروپین وریدی دریافت داشتند در حالیکه گروه شاهد طی این مطالعه دوسوکور بجای آتروپین، دارونما مصرف کردند.یافته ها: متغیرهای فشار سیستولیک، دیاستولیک و ضربان قلب در گروه شاهد افت شدیدتری نسبت به گروه مورد داشتند. وقوع هیپوتاسیون و ناراحتی در حین بیهوشی نخاعی بحالت نشسته، بمراتب درگروه مورد کمتر بود (۴۶ درصد در گروه شاهد در مقایسه با عدم وجود چنین مشکلاتی در گروه مورد: (P<0.001. هر چند عوارض قلبی- عروقی و عصبی در هیچیک از بیماران گزارش نشد، ولی در گروه شاهد درمان هیپوتانسیون احتیاج به تجویز دارو داشته است.نتیجه گیری: در این مطالعه، پیش درمان با آتروپین وریدی برای بیماران سالم و جوانی که تحت بیهوشی نخاعی در حالت نشسته قرار می گیرند، جهت کاهش عوارض توصیه می گردد.

کلید واژه: بیهوشی نخاعی، بیماران جوان، پیشگیری، عوارض قلبی- عروقی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.