بررسی عملکرد گیرنده رایانیدینی بر طول دوره پتانسیل گره سینوسی – دهلیزی و دهلیزی – بطنی دست نخورده و سالم قلب خرگوش


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عملکرد گیرنده رایانیدینی بر طول دوره پتانسیل گره سینوسی – دهلیزی و دهلیزی – بطنی دست نخورده و سالم قلب خرگوش دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عملکرد گیرنده رایانیدینی بر طول دوره پتانسیل گره سینوسی – دهلیزی و دهلیزی – بطنی دست نخورده و سالم قلب خرگوش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد گیرنده رایانیدینی بر طول دوره پتانسیل گره سینوسی – دهلیزی و دهلیزی – بطنی دست نخورده و سالم قلب خرگوش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عملکرد گیرنده رایانیدینی بر طول دوره پتانسیل گره سینوسی – دهلیزی و دهلیزی – بطنی دست نخورده و سالم قلب خرگوش :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کومش

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: نقش کانال یا گیرنده رایانیدینی در فعالیت پیس میکری سلول های قلبی نقشی مطرح و مناقشه برانگیز می باشد. این مطالعه به منظور تشخیص تاثیر نقش گیرنده رایانیدینی بر طول دوره قلبی پتانسیل عمل گره سینوسی – دهلیزی و دهلیزی- بطنی قلب خرگوش انجام گرفته است.مواد و روش ها: بعنوان مهار کننده اختصاصی گیرنده رایانیدینی، اثرات ۰.۲ و ۲ میکرو مولار رایانیدین بر طول دوره پتانسیل عمل مورد بررسی قرار گرفت. پتانسیل عمل از سطح آندوتلیومی گره سینوسی – دهلیزی و گره دهلیزی -بطنی سالم و دست نخورده در قبل و بعد از مصرف رایانیدین بطور جداگانه و توسط دو میکروالکترود فلزی ثبت و اندازه گیری شد. از روش تجربی که مداخله ای بوده استفاده شد. از تست t جفت شده و مستقل برای آنالیز داده ها استفاده شد.یافته ها: مهار گیرنده رایانیدینی با ۰.۲ و ۲ میکرو مولار رایانیدین موجب افزایش طول دوره پتانسیل عمل به ترتیب ۱۱.۶±۴.۳ و ۳۰±۶.۷۵ درصد در گره سنوسی – دهلیزی و ۱۸.۵±۶.۳ و ۶۵±۱۱ درصد در گره دهلیزی – بطنی شد. این اثر در گره دهلیزی – بطنی بطور معنی داری (P<0.05) بیش تر از گره سینوسی – دهلیزی است.نتیجه گیری: گره سینوسی – دهلیزی و گره دهلیزی – بطنی خرگوش، پاسخ های کاملا متفاوتی به مهار گیرنده رایانیدینی نشان دادند که منعکس کننده توزیع متفاوت جریان مذکور در فعالیت پیس میکری گره های قلبی خرگوش می باشد. اما ازآنجا که رایانیدین موجب متوقف شدن فعالیت پیس میکری در هیچ یک از نمونه های بافتی دو گره نشده است بنابراین می توان گفت که احتمالا گیرنده رایانیدینی نقش مطلقی در تولید پتانسیل عمل گره ها ندارد.

کلید واژه: گره سینوسی- دهلیزی، گره دهلیزی- بطنی، طول دوره پتانسیل عمل، رایانیدین، گیرنده رایانیدینی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.