مقاله اثربخشی آموزش پیشگیری از روابط آسیب زا بر نگرش دانش آموزان پسر مدارس متوسطه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثربخشی آموزش پیشگیری از روابط آسیب زا بر نگرش دانش آموزان پسر مدارس متوسطه دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثربخشی آموزش پیشگیری از روابط آسیب زا بر نگرش دانش آموزان پسر مدارس متوسطه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثربخشی آموزش پیشگیری از روابط آسیب زا بر نگرش دانش آموزان پسر مدارس متوسطه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثربخشی آموزش پیشگیری از روابط آسیب زا بر نگرش دانش آموزان پسر مدارس متوسطه :
مقاله اثربخشی آموزش پیشگیری از روابط آسیب زا بر نگرش دانش آموزان پسر مدارس متوسطه که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۶ در دانش و پژوهش در روان شناسی کاربردی از صفحه ۱۷ تا ۳۶ منتشر شده است.
نام: اثربخشی آموزش پیشگیری از روابط آسیب زا بر نگرش دانش آموزان پسر مدارس متوسطه
این مقاله دارای ۲۰ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نگرش نسبت به روابط دختر و پسر
مقاله پیشگیری از روابط آسیب زا
مقاله آسیبهای اجتماعی
مقاله آسیبهای روانی ـ عاطفی
مقاله مشکلات تحصیلی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
پژوهش حاضر به منظور بررسی تاثیر آموزش پیشگیری از روابط آسیب زا بر نگرش دانش آموزان مدارس متوسطه شاهین شهر نسبت به روابط دختر و پسر، انجام شد. روش تحقیق نیمه تجربی از نوع دو گروهی همراه پیش آزمون، پس آزمون و پیگیری یکماهه بود. جامعه آماری را دانش آموزان دبیرستانهای پسرانه منطقه شاهین شهر در سال تحصیلی ۸۶ ـ ۸۵ تشکیل دادند. نمونه گیری به شیوه تصادفی خوشه ای بر مبنای کلاس، در دو گروه آزمایش و گواه از سه مدرسه، انجام گرفت. آزمودنیهای گروه آزمایش طی یک دوره شش جلسه ای ۹۰ دقیقه ای، مداخلات آموزشی را دریافت کرده و گروه گواه هیچ مداخله ای را دریافت نکردند. سپس به وسیله پرسشنامه محقق ساخته «نگرش نسبت به روابط دختر و پسر» که شامل۴۱ سوال بود، مورد آزمون قرار گرفتند. این پرسشنامه به بررسی نگرش دانش آموزان پسر نسبت به روابط دختر و پسر پرداخته و داده ها با توجه به فرضیه های تحقیق از طریق تحلیل واریانس چند متغیره بررسی شد و این نتیجه حاصل شد که در مرحله پس آزمون و پیگیری، آموزشها در نگرش دانش آموزان پسر، در حیطه آسیبهای اجتماعی، آسیب به زندگی مشترک آینده و ایجاد مشکلات تحصیلی موثر بوده و نگرش آنها را نسبت به اینکه روابط منجر به آسیب در موارد ذکر شده می شود، تغییر داده است (P<0.05). همچنین در مرحله پس آزمون، نتایج، تغییر نگرش در زمینه آسیب به روابط با خانواده و ایجاد مشکلات عاطفی ـ روانی را نشان داد، ولی این تغییر در مرحله پیگیری معنادار نبود (P<0.05).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.