بررسی پتانسیل بازهای آلی در تهیه خمیر کاغذ از باگاس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی پتانسیل بازهای آلی در تهیه خمیر کاغذ از باگاس دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی پتانسیل بازهای آلی در تهیه خمیر کاغذ از باگاس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پتانسیل بازهای آلی در تهیه خمیر کاغذ از باگاس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی پتانسیل بازهای آلی در تهیه خمیر کاغذ از باگاس :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران
تعداد صفحات :۱۰
تهیه خمیر کاغذ از باگاس با استفاده از بازهای آلی تترامتیل آمونیوم هیدروکسید (TMAH) و اتیلن دی آمین (EDA) در مقایسه با پختهای سودا و سودا – آنترا کینون بررسی شده است. ویژگیهای خمیرهای حاصل، شامل عدد کاپا، وازده، بازده، خواص نوری و خواص مکانیکی اندازه گیری شدند. در شرایط یکسان خمیرسازی، عدد کاپای پختهای حاوی TMAH بسیار کمتر از بقیه خمیر کاغذها اندازه گیری شد. به علاوه خواص نوری خمیر کاغذ تهیه شده از TMAHو مخلوط TMAH-NaOH بسیار بهتر از خمیر کاغذ حاصل از پخته ای شاهد سودا و سودا – آنتراکینون است. خواص نوری و مکانیکی خمیر کاغذ تهیه شده با مایعات پخت مختلف حاوی EDA حد واسط خمیرهای سودا و خمیرهای حاوی TAMH است. نتایج لیگنین زدایی و روشنی خمیر نشان می دهد که مکانیسم لیگنین زدایی TMAH با یون هیدروکسید حاصل از سود متفاوت است و احتمالا از طریق افزایش همزمان سرعت تخریب لیگنین و افزایش انحلال پذیری لیگنین و کاهش واکنشهای تراکمی باعث افزایش سرعت لیگنین زدایی و تولید خمیر مناسب می شود.
کلید واژه: خمیرسازی، باگاس، باز آلی، حلال آلی، سودا – آنتراکینون تترامتیل آمونیوم هیدروکسید، اتیلن دی آمین
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.