مقاله کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره به منظور ارایه چارچوب ادراکی مناسب برای نظام آموزش عالی کشور


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره به منظور ارایه چارچوب ادراکی مناسب برای نظام آموزش عالی کشور دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره به منظور ارایه چارچوب ادراکی مناسب برای نظام آموزش عالی کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره به منظور ارایه چارچوب ادراکی مناسب برای نظام آموزش عالی کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره به منظور ارایه چارچوب ادراکی مناسب برای نظام آموزش عالی کشور :

مقاله کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره به منظور ارایه چارچوب ادراکی مناسب برای نظام آموزش عالی کشور که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در پژوهش در برنامه ریزی درسی (دانش و پژوهش در علوم تربیتی-برنامه ریزی درسی) از صفحه ۴۵ تا ۶۰ منتشر شده است.
نام: کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره به منظور ارایه چارچوب ادراکی مناسب برای نظام آموزش عالی کشور
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کرسی نظریه پردازی
مقاله نظریه پردازی
مقاله نقد و مناظره علمی
مقاله آموزش عالی
مقاله مدیریت آموزش عالی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف از این مقاله بررسی وضعیت کرسی های نظریه پردازی در ایران و جهان و ارایه چارچوب ادراکی مناسب برای نظام آموزش عالی ایران به منظور نظریه پردازی و تولید علم است. این پژوهش یک تحقیق کیفی از نوع گراندد تئوری می باشد. روش جمع آوری داده ها با استفاده از اسناد و مدارک و مصاحبه آزاد با ۳۰ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاههای آزاد و دولتی صورت گرفت که پس از انجام مصاحبه متن آن بر روی کاغذ پیاده شده و به روش ۱۰ مرحله ای استروبرت تجزیه و تحلیل شد. نتایج نشان داد، مهمترین الزامات نظریه پردازی، وجود استقلال فکری و فضای آزاداندیشی در دانشگاه از طریق برپایی کارگاههای مختلف از قبیل تفکر خلاق، نقد سازنده و ; است. بر این اساس صاحب کرسی با مهارتهایی همچون؛ رهبری، مدیریتی، دانش پژوهی و به عنوان مهمترین حلقه اتصال در درون نظام و ارتباط با بیرون از نظام و شناسایی ظرفیت های موجود به عنوان عنصر اصلی در این جایگاه نقش موثری ایفا می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.