مقاله ابعاد طرح توسعه کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان از دیدگاه اعضای هیات علمی و دانشجویان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ابعاد طرح توسعه کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان از دیدگاه اعضای هیات علمی و دانشجویان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ابعاد طرح توسعه کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان از دیدگاه اعضای هیات علمی و دانشجویان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ابعاد طرح توسعه کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان از دیدگاه اعضای هیات علمی و دانشجویان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ابعاد طرح توسعه کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان از دیدگاه اعضای هیات علمی و دانشجویان :
مقاله ابعاد طرح توسعه کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان از دیدگاه اعضای هیات علمی و دانشجویان که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در پژوهش در برنامه ریزی درسی (دانش و پژوهش در علوم تربیتی-برنامه ریزی درسی) از صفحه ۷۹ تا ۹۶ منتشر شده است.
نام: ابعاد طرح توسعه کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان از دیدگاه اعضای هیات علمی و دانشجویان
این مقاله دارای ۱۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کاراد
مقاله دانشگاه آزاد
مقاله ترویج فرهنگ کارآفرینی
مقاله مواد آموزش کارآفرینی
مقاله شیوه های آموزش کارآفرینی
مقاله اولویت پژوهش های کارآفرینی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
این پژوهش با هدف بررسی ابعاد طرح توسعه کارآفرینی (کاراد) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان انجام گرفته است. این پژوهش از نوع توصیفی پیمایشی است. جامعه آماری در این تحقیق ۱۰۰۲۳ دانشجو و ۱۵۰ عضو هیات علمی بود که از این جامعه تعداد ۳۰۰ دانشجو و ۵۰ عضو هیات علمی به عنوان نمونه آماری بر اساس فرمول حجم نمونه انتخاب شدند. ابزار تحقیق، پرسشنامه محقق ساخته با ۴۴ سوال بسته پاسخ برای اعضای هیات علمی با ضریب پایایی ۸۶ درصد و ۳۲ سوال بسته پاسخ برای پرسشنامه دانشجویان با ضریب پایایی ۹۳ درصد بود که بر اساس طیف پنج درجه ای لیکرت تنظیم گردید. برای تجزیه و تحلیل داده های این پژوهش از نرم افزار SPSS در دو سطح آمار استنباطی و توصیفی استفاده شد. در سطح آمار توصیفی از توزیع فراوانی، درصد، میانگین و انحراف معیار و در سطح آمار استنباطی از آزمونهای T تک متغیره،T مستقل، T هتلینگ و تحلیل واریانس و آزمون کالموگروف اسمیرنوف استفاده شده است. نتایج به دست آمده از یافته های پژوهش نشان داد که شیوه های ترویج فرهنگ کارآفرینی ارایه شده از نظر اعضای هیات علمی با میانگین ۴۰۲ و از نظر دانشجویان با میانگین ۳۷۴، مواد آموزش کارآفرینی از نظر اعضای هیات علمی با میانگین ۳۷۲ و از نظر دانشجویان با میانگین ۳۸۸، روشهای آموزشی ارایه شده آموزش کارآفرینی از نظر اعضای هیات علمی با میانگین ۳۷۰ و از نظر دانشجویان با میانگین ۳۸۰ و نقش اولویت های پژوهشی ارایه شده کارآفرینی از نظر اعضای هیات علمی با میانگین ۳۹۶ بالاتر از سطح متوسط بوده است. در بخش جمعیت شناختی از نظر اعضای هیات علمی و دانشجویان تفاوت معناداری وجود نداشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.