مقاله مقایسه میزان مقاومت به بیماری گراسری و عملکرد برخی ازترکیبات ژنتیکی کرم ابریشم در ایران


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه میزان مقاومت به بیماری گراسری و عملکرد برخی ازترکیبات ژنتیکی کرم ابریشم در ایران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه میزان مقاومت به بیماری گراسری و عملکرد برخی ازترکیبات ژنتیکی کرم ابریشم در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه میزان مقاومت به بیماری گراسری و عملکرد برخی ازترکیبات ژنتیکی کرم ابریشم در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه میزان مقاومت به بیماری گراسری و عملکرد برخی ازترکیبات ژنتیکی کرم ابریشم در ایران :

مقاله مقایسه میزان مقاومت به بیماری گراسری و عملکرد برخی ازترکیبات ژنتیکی کرم ابریشم در ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در ژنتیک نوین از صفحه ۲۱ تا ۲۸ منتشر شده است.
نام: مقایسه میزان مقاومت به بیماری گراسری و عملکرد برخی ازترکیبات ژنتیکی کرم ابریشم در ایران
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کرم ابریشم
مقاله پیله
مقاله مقاومت
مقاله عملکرد
مقاله بیماری گراسری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور تعیین پایه مادری مناسب از نظر عملکرد و مقاومت به بیماری گراسری، دو لاین خالص جدید کرم ابریشم با منشا ژاپنی ۱۰۳M.1.1 و M.1.1.103 به عنوان پایه مادری با سه لاین تجاری ۳۱، ۱۰۳ و ۱۰۷ و دو لاین با منشا چینی Koming و ۱۱۰۱۰۴ نیز به عنوان پایه مادری با سه لاین تجاری ۳۲، ۱۰۴ و ۱۱۰ تلاقی داده شدند. هر یک از دوازده ترکیب ژنتیکی حاصل در بیست تکرار هر کدام حاوی ۲۵۰ لارو در محیط آلوده به بیماری گراسری پرورش یافتند. آمیخته های حاصل از لاین های ۱۰۳M.1.1 و Koming از نظر صفات وزن پیله، تعداد لارو زنده و درصد ماندگاری شفیره به طور معنی داری در سطح بالاتری قرار داشتند (p<0.05)؛ به طوری که بالاترین میانگین صفت وزن پیله در پایه های چینی و ژاپنی متعلق به پایه های ژاپنی ۱۰۳M.1.1 (1.335 گرم) و چینی Koming (۱.۳۶۷ گرم) بود (P<0.05). بیشترین میانگین صفت تعداد لارو در پایه های چینی و ژاپنی هم به پایه های ژاپنی ۱۰۳M.1.1 (221.6 لارو) و چینی Koming (۲۰۵.۷ لارو) تعلق داشت (P<0.05). در مقایسه بین دوازده هیبرید با هم مشخص شد که هیبرید چینی Komind×۱۰۴ ، به طور معنی داری بالاترین وزن پیله را در بین تمام دوازده هیبرید مورد مطالعه دارا است (P<0.05). همچنین همین هیبرید Koming×۱۰۴ به همراه هیبرید چینی Koming×۳۲ و چهار هیبریدهای ژاپنی ۱۰۳M.1.1×۳۱؛ ۱۰۳M.1.×۱۰۳؛ ۱۰۳M.1.1×۱۰۷ و M.1.1.103×۱۰۷ بیشترین تعداد لارو زنده را داشتند (P<0.05). بالاخره این که هیبریدهای Koming×۳۲، Koming×۱۰۴ و ۱۰۳M.1.1×۱۰۷ دارای بالاترین درصد ماندگاری شفیره بودند (P<0.05). با توجه به نتایج به دست آمده پیشنهاد می گردد لاین پایه مادری Koming برای آمیزش با لاین پایه پدری ۱۰۴ و لاین پایه مادری ۱۰۳M.1.1 برای آمیزش با لاین پایه پدری ۱۰۷ به منظور تولید هیبریدهای مقاوم به بیماری گراسری و دارای خصوصیات عملکردی مطلوب مورد استفاده قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.