مقاله بررسی مقدماتی پروتئوم بافت گناد تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقدماتی پروتئوم بافت گناد تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقدماتی پروتئوم بافت گناد تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقدماتی پروتئوم بافت گناد تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقدماتی پروتئوم بافت گناد تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) :

مقاله بررسی مقدماتی پروتئوم بافت گناد تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۷ در ژنتیک نوین از صفحه ۴۹ تا ۵۸ منتشر شده است.
نام: بررسی مقدماتی پروتئوم بافت گناد تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تاسماهی ایرانی
مقاله Acipeuser persicus ؛ بیضه
مقاله پروتئومیکس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
از آنجا که تکثیر مصنوعی ماهیان خاویاری جهت بازسازی ذخایر آنها ضروری می باشد، وجود نقشه پروتئینی بافت های تناسلی، طراحی شرایط محیطی به منظور کسب موفقیت بیشتر در عملیات تکثیر مصنوعی را تسهیل خواهد نمود. هدف از انجام این تحقیق، بررسی امکان شناسایی ترکیب پروتئینی بافت بیضه تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) با استفاده از الکتروفورز دو بعدی و طیف سنجی جرمی بود. از میان ۸۰۰ نقطه پروتئینی تکرارپذیر موجود بر روی ژل برآیند مربوط به ۱۵ قطعه تاسماهی نر بالغ، ۴۸ نقطه پروتئینی جهت شناسایی به روش MALDI-TOF/TOF انتخاب شد. پروتئین های شناسایی شده بر حسب عملکرد اصلی خود در هفت گروه مختلف شامل پروتئین های دخیل در ساختمان سلولی (۱۶%)، ترجمه و رونویسی (۴/۲۰%)، متابولیسم و تولید انرژی (۸/۳۱%)، پیام رسانی سلولی (۸/۶%)، دفاع سلولی (۱۶%)، نقل و انتقالات (۸/۶%) و تقسیم سلولی (۲/۲%) قرار گرفتند. نتایج حاصل از این تحقیق، منبع ارزشمندی جهت تجزیه و تحلیل شرایط طبیعی و غیرطبیعی موثر بر تولید مثل تاسماهی نر می باشد. علاوه بر این، شناسایی سایر پروتئین های موجود در بافت بیضه، امکان ایجاد پایگاه رایانه ای پروتئین های بافت گناد تاسماهی ایرانی نر را مهیا می سازد..

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.