میزان بقای ۵ ساله فراغت از بیماری در بیماران مبتلا به سرطان پستان مراجعه کننده به بیمارستان شهید رجایی بابلسر


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 میزان بقای ۵ ساله فراغت از بیماری در بیماران مبتلا به سرطان پستان مراجعه کننده به بیمارستان شهید رجایی بابلسر دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد میزان بقای ۵ ساله فراغت از بیماری در بیماران مبتلا به سرطان پستان مراجعه کننده به بیمارستان شهید رجایی بابلسر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان بقای ۵ ساله فراغت از بیماری در بیماران مبتلا به سرطان پستان مراجعه کننده به بیمارستان شهید رجایی بابلسر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن میزان بقای ۵ ساله فراغت از بیماری در بیماران مبتلا به سرطان پستان مراجعه کننده به بیمارستان شهید رجایی بابلسر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: سرطان پستان امروزه به عنوان یک معضل اجتماعی در تمام جوامع در حال افزایش است. میزان بقای فراغت از بیماری در این بیماران علاوه بر ارزشیابی شاخص های پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان پستان در کشور، می تواند تاثیر درمان و پیامد بیماری را نیز پیشگویی نماید. به این منظور مطالعه ای جهت بررسی ۵ ساله میزان بقای فراغت از بیماری در مبتلایان به سرطان پستان انجام شد.روش کار: ۴۰۳ بیمار مبتلا به سرطان پستان که جهت دریافت Neo-adjavant therapy به مرکز رادیوتراپی- شیمی درمای بیمارستان شهید رجایی بابلسر مراجعه نمودند، وارد مطالعه شدند و از نظر اولین زمان عود در طی ۵ سال تحت بررسی قرار گرفتند. متغیرهای مورد نظر توسط پرسشنامه ثبت گردید و آنالیز آماری با استفاده از آنالیز بقا به روش غیر پارامتری کپلن مایرو مدل رگرسیونی کاکس انجام شد.نتایج: میانه زمان عود موضعی ۱۶ ماه و میانه زمان متاستاز ۲۲ ماه بود. شایعترین محل متاستازها به استخوانها (۴۶.۶%) با ارجحیت به ستون مهره بخصوص مهره های کمری بودند. میانه زمان بقای فراغت از بیماری ۳۶ ماه بود. میزان کلی فراغت از بیماری در سال پنجم ۴۵% بود. این میزان در مرحله اول بیماری ۸۵% و در مرحله چهارم ۵% بود. سن کمتر از ۳۵ سال، مرحله بیماری، وضعیت درگیری غدد لنفاوی بعنوان عوامل پیشگویی کننده مستقل در زمان اولین عود بیماری بودند.نتیجه گیری: نتایج این بررسی در مقایسه با کشورهای اروپایی و آمریکایی میزان پایین تری از بقای فراغت از بیماری را نشان داد. این امر در ارتباط با مرحله پیشرفته تر بیماری و نیز سن کمتر بیمار در زمان تشخیص می باشد. یافته های حاضر بر اهمیت بیش از پیش برنامه ریزی در جهت تشخیص زودرس و درمان مناسب این بیماری تاکید می نماید.

کلید واژه: سرطان پستان، بقای فراغت از بیماری، عود بیماری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.