مقاله بررسی ساختار توده های جنگلی مانگرو در رویشگاه سیریک در استان هرمزگان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ساختار توده های جنگلی مانگرو در رویشگاه سیریک در استان هرمزگان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ساختار توده های جنگلی مانگرو در رویشگاه سیریک در استان هرمزگان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ساختار توده های جنگلی مانگرو در رویشگاه سیریک در استان هرمزگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ساختار توده های جنگلی مانگرو در رویشگاه سیریک در استان هرمزگان :
مقاله بررسی ساختار توده های جنگلی مانگرو در رویشگاه سیریک در استان هرمزگان که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۳۵۹ تا ۳۶۹ منتشر شده است.
نام: بررسی ساختار توده های جنگلی مانگرو در رویشگاه سیریک در استان هرمزگان
این مقاله دارای ۱۱ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جنگل مانگرو
مقاله ساختار رویشگاه
مقاله درختان چندل
مقاله درختان حرا
مقاله توده آمیخته
مقاله توده خالص
مقاله رویشگاه سیریک
مقاله استان هرمزگان
مقاله ایران
چکیده و خلاصهای از مقاله:
رویشگاه سیریک از منحصربه فردترین جامعه های مانگرو در کشور و در استان هرمزگان است که توده های چندل در کنار اجتماعات حرا جنگلی آمیخته را پدید آورده اند و علاوه بر ساختار جنگلی متفاوت، جلوه های زیستی متمایزی از دیگر رویشگاه های مانگرو کشور در این منطقه وجود دارد. در این بررسی با بهره گیری از تصاویر ماهواره ای IRS و کنترل میدانی رویشگاه، پراکنش، نوع ساختار و ترکیب آن مشخص شد. در نمونه برداری برای بررسی ساختار رویشگاه از روش خط مرجع منظم و خط قطعه، که در آن ۳۷ قطعه نمونه دایره ای شکل با مساحت ۲۸۶ متر مربع در خطوط نمونه که به طور میانگین ۱۰۰ متر طول داشتند برداشت شد. در هر قطعه نمونه مشخصه های رویشی توده شامل، ارتفاع، ارتفاع تاج، دو قطر عمود بر هم تاج درختان، شمار نهال های مستقر در عرصه به جداسازی گونه، تراکم و درصد تاج پوشش در سه توده خالص حرا، خالص چندل و توده های آمیخته حرا و چندل اندازه گیری شد. بررسی همگنی ساختار جنگل با بهره گیری از آزمون تجزیه واریانس نشان داد در سطح سه توده مورد بررسی ساختاری ناهمسال و نامنظم وجود دارد. میانگین شمار نهال در توده های مورد اندازه گیری نشان داد میزان زادآوری در توده چندل بسیار بیشتر از توده حرا است، بررسی این موضوع در توده های آمیخته نشان می دهد با توجه به پایین بودن میزان تراکم، ارتفاع و دیرزیستی بالای درختان حرا، توان زادآوری و تجدید حیات آنها رو به کاهش است و این روند بیانگر توان رقابت بالای درختان چندل است که عرصه را برای کنار زدن درختان حرا فراهم می کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.