الگوهای نامناسب تغذیه ای و رفتاری – باورهای نادرست درمانی: عوامل خطر مهم مرتبط با بیماری تب مالت در استان سیستان و بلوچستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
الگوهای نامناسب تغذیه ای و رفتاری – باورهای نادرست درمانی: عوامل خطر مهم مرتبط با بیماری تب مالت در استان سیستان و بلوچستان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد الگوهای نامناسب تغذیه ای و رفتاری – باورهای نادرست درمانی: عوامل خطر مهم مرتبط با بیماری تب مالت در استان سیستان و بلوچستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی الگوهای نامناسب تغذیه ای و رفتاری – باورهای نادرست درمانی: عوامل خطر مهم مرتبط با بیماری تب مالت در استان سیستان و بلوچستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن الگوهای نامناسب تغذیه ای و رفتاری – باورهای نادرست درمانی: عوامل خطر مهم مرتبط با بیماری تب مالت در استان سیستان و بلوچستان :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران
تعداد صفحات :۵
سابقه و هدف: بروسلوز یکی از شایع ترین بیماری های مشترک بین انسان و دام با انتشار جهانی است. روند رو به افزایش موارد این بیماری بخصوص طی سه سال اخیر در این منطقه نگرانی هایی را در خصوص پیامدهای این بیماری ایجاد کرده است. صرف نظر از مشکلات اقتصادی تب مالت دام ها این بیماری اثر واضحی بر نیروی کار انسانی می گذارد. این مطالعه به منظور تعیین وضعیت اپیدمیولوژیک بیماری و بررسی عوامل موثر در بروز بیماری در سیستان و بلوچستان صورت گرفت.روش کار: در این مطالعه مقطعی – توصیفی طی ۳ سال از تیر ماه ۸۲ کلیه بیمارانی که به دلیل بیماری تب مالت در بیمارستان بوعلی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تحت درمان سرپایی یا بستری قرار گرفته بودند بررسی شدند. بعد از ثبت اطلاعات دموگرافیک، علایم بالینی، نتایج آزمایشگاهی تجزیه و تحلیل آماری صورت گرفت.یافته ها: از ۱۸۱ بیمار مبتلا به بروسلوز %۵۳ موارد ابتلا را مردان و بقیه موارد را زنان تشکیل می دادند. سن متوسط ابتلا ۳۹ سال بود. بالاترین میزان ابتلا به بیماری در کشاورزان مشاهده شد (%۳۸). در %۲۹ موارد سابقه مصرف پنیر محلی یا شیر تازه وجود داشت. در %۲۷ موارد رفتارهای غیر بهداشتی و پندارهای نادرست درمانی (استفاده خوراکی از ارگانهای مختلف دام به صورت خام برای درمان بیماریهای مختلف یا پوشیدن پوستدام برای کاهش تب و درد) مشاهده شد. شایعترین علامت بالینی ضعف و خستگی و به دنبال آن تب بود. آرتریت و به دنبال آن ساکروایلیت بعنوان شایعترین عوارض بیماری در بررسی فوق مشخص شدند.نتیجه گیری: با توجه به بروز بیشترین موارد بیماری در افرادی که عوامل خطر ابتلا را داشتند به نظر می رسد آموزش افراد از طریق رسانه های عمومی و مراکز بهداشتی، جداسازی محل نگهداری دام از انسان و واکسیناسیون دامها، تصحیح الگوهای تغذیه ای و حذف باورهای غلط بهداشتی درمانی در افراد می تواند در کاهش میزان بروز بیماری موثر واقع گردد.
کلید واژه: تب مالت، اپیدمیولوژی، الگوی تغذیه، فاکتورهای خطر
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.