اثر آنتی اکسیدانـی فلفـل سیاه بر اکسیداسیـون دیواره سلول های کبـدی، LDL و قندی شدن غیرآنزیمی هموگلوبین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر آنتی اکسیدانـی فلفـل سیاه بر اکسیداسیـون دیواره سلول های کبـدی، LDL و قندی شدن غیرآنزیمی هموگلوبین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر آنتی اکسیدانـی فلفـل سیاه بر اکسیداسیـون دیواره سلول های کبـدی، LDL و قندی شدن غیرآنزیمی هموگلوبین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر آنتی اکسیدانـی فلفـل سیاه بر اکسیداسیـون دیواره سلول های کبـدی، LDL و قندی شدن غیرآنزیمی هموگلوبین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر آنتی اکسیدانـی فلفـل سیاه بر اکسیداسیـون دیواره سلول های کبـدی، LDL و قندی شدن غیرآنزیمی هموگلوبین :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : حکیم
تعداد صفحات :۸
مقدمه: رادیکال های آزاد به خصوص گونه های اکسیژن فعال با ایجاد آسیب به بیومولکول هایی همچون DNA، پروتئین ها، آنزیم ها و یا چربی های غشایی می توانند اختلالاتی را ایجاد کنند. پراکسیداسیون لیپیدها در ذره LDL و دیواره سلو ل های کبدی در تشکیل آترواسکلروز و بیماری کبدی و همچنین قندی شدن غیر آنزیمی پروتئین ها در وخیم شدن اوضاع دیابت نقش دارند. عدم تعادل سیستم آنتی اکسیدانی و اکسیدانی می تواند باعث بروز اثرات مخرب رادیکال های آزاد در طولانی مدت گردد. در این مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی یکی از چاشنی های غذایی به نام فلفل سیاه بر واکنش های ذکر شده، بررسی گردید.روش کـار: ابتدا عصاره فلفل سیاه تهیه و شناسایی گردید. هپاتوسیت های موش تهیه و در مجاورت ترشیوبوتیل هیدروپرکساید ۱.۵mm قرار گرفت و میزان مالون دی آلدئید حاصل از پراکسیداسیون لیپیدی در حضور و غیاب عصاره و میزان آنزیم آسپارتات آمینوترانسفراز ( AST ) آزاد شده ناشی از پراکسیداسیون لیپیدهای غشایی اندازه گیری شد. تغییرات گلیکوزیلاسیون هموگلوبین و اکسیداسیون LDL نیز در حضور و غیاب عصاره فلفل بررسی و میزان درصد مهار اکسیداسیون نسبت به کنترل محاسبه گردید.یافته ها: نتایج این مطالعه نشان داد که فلفل سیاه در غلظت ۱۰mg/ml، میزان مالون دی آلدئید را ۱۷.۷۸%، رهاسازی AST از سلول های کبدی را ۳۳.۳% و میزان قندی شدن هموگلوبین را در غلظت ۰.۲۵mg/ml به میزان ۱۷.۳۵% مهار می کند. اثر فلفل سیاه بر مهار اکسیداسیون LDL در غلظت ۱mg/ml بسیار چشمگیر بود.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که فلفل سیاه در غلظت های به کار برده شده از خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی برخوردار است و احتمالا می توان از آن به عنوان آنتی اکسیدان و مکمل غذایی برای بیماران دیابتیک، کبدی و افراد مستعد به آترواسکلروز استفاده نمود.
کلید واژه: آنتی اکسیدان ها، فلفل سیاه، LDL، سلول کبدی، هموگلوبین
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.