بررسی خصوصیات مورفولوژی گیاهان دارویی اسفرزه (Plantago psyllium و Plantago ovata) در برابر تنش شوری


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات مورفولوژی گیاهان دارویی اسفرزه (Plantago psyllium و Plantago ovata) در برابر تنش شوری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات مورفولوژی گیاهان دارویی اسفرزه (Plantago psyllium و Plantago ovata) در برابر تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات مورفولوژی گیاهان دارویی اسفرزه (Plantago psyllium و Plantago ovata) در برابر تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات مورفولوژی گیاهان دارویی اسفرزه (Plantago psyllium و Plantago ovata) در برابر تنش شوری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۲

گیاهان دارویی در صنایع مختلف نقش مهمی را ایفا می کنند. با توجه به روند افزایشی توسعه اراضی شور و کمبود اراضی زراعی مطلوب برای کشاورزی در دنیا، استفاده از گونه های گیاهی مقاوم به شوری اهمیت زیادی دارد. انتخاب گیاهان مقاوم به شوری از طریق کشت در محیط هیدروپونیک روشی کم هزینه و مطمئن جهت صرفه جویی در زمان محسوب می شود. به همین منظور آزمایشی جهت بررسی اثر غلظت های مختلف شوری (NaCl) بر گیاهان دارویی اسفرزه (Plantago psyllium و Plantago ovata) در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار در مرحله گیاهچه و سه تکرار در مرحله گیاه کامل انجام شد. کلریدسدیم (NaCl)اعمال شده شامل سطوح صفر ،۵۰ ،۱۰۰ ،۱۵۰ ،۲۰۰ و ۲۵۰ میلی مولار بود. نتایج حاصله حاکی از کاهش درصد جوانه زنی، طول ریشه، طول ساقه، وزن خشک ریشه، وزن خشک ساقه و نسبت اندام هوایی به ریشه گیاهان با افزایش غلظت های شوری بود. در گیاهان مورد مطالعه روند کاهش متفاوت بود و اختلاف معنی داری بین سطوح مختلف شوری مشاهده شد. در مرحله گیاهچه P. ovata نسبت به P. psyllium تحمل بالاتری به شوری نشان داد. در حالی که در مرحله گیاه کامل پارامتر های رشد مشابه مرحله گیاهچه با افزایش سطوح شوری روند کاهشی داشتند، اما P. psyllium از تحمل به شوری بالاتری نسبت به P. ovata برخوردار بود .

کلید واژه: شوری، گیاهان دارویی، هیدروپونیک، NaCl، اسفرزه Plantago psyllium و P. ovata

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.