مقاله گذشته نقلی و بعید متعددی در سغدی و شباهت آنها با برخی از گویش های ایرانی نو


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گذشته نقلی و بعید متعددی در سغدی و شباهت آنها با برخی از گویش های ایرانی نو دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گذشته نقلی و بعید متعددی در سغدی و شباهت آنها با برخی از گویش های ایرانی نو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گذشته نقلی و بعید متعددی در سغدی و شباهت آنها با برخی از گویش های ایرانی نو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گذشته نقلی و بعید متعددی در سغدی و شباهت آنها با برخی از گویش های ایرانی نو :

مقاله گذشته نقلی و بعید متعددی در سغدی و شباهت آنها با برخی از گویش های ایرانی نو که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اردیبهشت ۱۳۸۳ در نامه فرهنگستان از صفحه ۵۴ تا ۶۵ منتشر شده است.
نام: گذشته نقلی و بعید متعددی در سغدی و شباهت آنها با برخی از گویش های ایرانی نو
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
گذشته نقلی و بعید متعددی در سغدی با ستاک گذشته یا صفت مفعولی فعل اصلی و فعل کمکی dr– «داشتن» ساخته می شود r-) در سغدی به دلیل تغییر انسدادی های واکدار به سایشی است).
برای بیان گذشته نقلی متعددی، صورت های صرفی حال ساده r– مفعولی، که در واقع ستاک گذشته است، اضافه می شود و برای گذشته بعید متعدی، صورت صرف شده ماضی غیرتام فعل کمکی r– به کار می رود. مثال های گذشته نقلی اخباری، ستاک های سبک:
دیده ام wyt(w) rm:/wit-u rm/
دیده ای wyt(w) ry:/wit-w re/
دیده است wyt(w) rt:/wit-u rt/
شنیده ایم ptwstw ´rym:/patut-w rm/
دیده اند wyt(w) rnt: /wit-u rand/
همان طور که مثال ها نشان می دهد، wit- صفت مفعولی فعل wn– گاه نقش ستاک سبک و زمانی نقش ستاک سنگین را ایفا می کند. اما معمولا در متون قدیم تر k()rt– صفت مفعولی فعل kun- «کردن، ساختن» ستاک سبک است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.