بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مهم دانه در ده رقم کنجد (.Sesamum indicum L)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مهم دانه در ده رقم کنجد (.Sesamum indicum L) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مهم دانه در ده رقم کنجد (.Sesamum indicum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مهم دانه در ده رقم کنجد (.Sesamum indicum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مهم دانه در ده رقم کنجد (.Sesamum indicum L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران

تعداد صفحات :۹

کنجد بعلت محتوای زیاد وکیفیت عالی روغن بعنوان یک منبع تغذیه ای مهم انسانی مطرح بوده و هدف از مطالعه حاضر معرفی ارقام مناسب از نظر میزان وطعم روغن و ترکیبات شیمیایی دیگر آن می باشد. در تحقیق حاضر، ده رقم کنجد بررسی شده شامل: اولتان، زودرس، یکتا، هندی، ورامین، چینی، کرج۱، محلی مغان، نازک تک شاخه، نازک چندشاخه می باشد. بمنظور اطمینان از تازه بودن دانه های مورد آزمایش، درصد جوانه زنی آنها تعیین و نتیجه درمحدوه ۱۰۰- ۸۴ درصد بدست آمد. میانگین وزن هزار دانه در ده رقم کنجد ۲.۷۹ گرم بود. میزان روغن دانه برمبنای وزن خشک به روش سوکسله اندازه گیری شد و میانگین کل برابر با ۵۱.۱۶ درصد بدست آمد. نتایج حاصل از آنالیز واریانس نشان می دهد که بین میزان روغن ارقام اختلاف معنی داری در سطح احتمال ۰.۰۱ وجود دارد. همچنین میانگین ترکیب پنج اسیدچرب مهم شامل پالمیتیک، استئاریک، اولئیک، لینولئیک و لینولنیک بترتیب بمیزان ۸.۹۹، ۵.۹۸، ۴۴.۴۸، ۳۹.۶۹ و ۰.۸۷ درصد توسط گاز کروماتوگرافی شناسایی و اندازه گیری شد. پروتئین کل به روش کجلدال اندازه گیری و میانگین ارقام برمبنای وزن خشک ۲۴.۰۲ درصد بدست آمد، که بین میزان پروتئین آنها اختلاف معنی داری در سطح احتمال ۰.۰۱ وجود دارد. در بررسی روابط همبستگی بین صفات مورد مطالعه ارتباط منفی و معنی داری (r = – 0.655**) بین میزان پروتئین و روغن دانه حاصل شد. در این مطالعه علاوه برمعرفی ارقام از نظر میزان روغن و سایر ترکیبات، مشخص شد که ارتباطی بین رنگ دانه با میزان روغن و درصد اسیدلینولنیک وجود دارد.

کلید واژه: درصد اسیدهای چرب، درصدجوانه زنی، میزان روغن، میزان پروتئین، وزن هزار دانه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.