بررسی ارتباط سطح سوپراکسید دیسموتاز سرم و گلبول های قرمز با سطح هوموسیستئین سرم بیماران مبتلا به انفارکتوس میوکارد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ارتباط سطح سوپراکسید دیسموتاز سرم و گلبول های قرمز با سطح هوموسیستئین سرم بیماران مبتلا به انفارکتوس میوکارد دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ارتباط سطح سوپراکسید دیسموتاز سرم و گلبول های قرمز با سطح هوموسیستئین سرم بیماران مبتلا به انفارکتوس میوکارد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط سطح سوپراکسید دیسموتاز سرم و گلبول های قرمز با سطح هوموسیستئین سرم بیماران مبتلا به انفارکتوس میوکارد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ارتباط سطح سوپراکسید دیسموتاز سرم و گلبول های قرمز با سطح هوموسیستئین سرم بیماران مبتلا به انفارکتوس میوکارد :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : افق دانش
تعداد صفحات :۶
زمینه و هدف: گزارشات فراوانی در مورد احتمال ارتباط بین رادیکال های آزاد اکسیژن و افزایش هوموسیستئین با پاتوژنز آترواسکلروز منتشر شده اند؛ مطالعه حاضر با هدف تعیین ارتباط افزایش هوموسیستئین سرم با تغییرات سطح آنزیم سوپراکسید دیسموتاز (SOD) پس از سکته قلبی انجام شد.روش تحقیق: این مطالعه توصیفی- تحلیلی و مقطعی در سال ۱۳۸۵ بر روی ۴۸ فرد بیمار (آزمون) و ۴۸ فرد سالم (شاهد) کمتر از ۷۶ سال انجام شد. نمونه خون از افراد هر دو گروه در شرایط ناشتا گرفته شد. بر روی نمونه ها آزمایش هوموسیستئین به روش ELISA توسط کیت IBL، میزان فعالیت SOD گلبول های قرمز توسط کیت راندوکس و میزان فعالیت SOD سرم با استفاده از کیت شرکت Cayman chemical انجام شد.یافته ها: میانگین غلظت هوموسیستئین در گروه آزمون ۳۰.۳±۵.۳ میکرومول بر لیتر و در گروه شاهد ۱۱.۱±۳.۱ میکرومول بر لیتر بود که بیانگر تفاوت معنی داری بین دو گروه است (P<0.001). میانگین فعالیت SOD گلبول های قرمز در گروه آزمون ۲۷.۵±۲۰۷۸ U/g Hb و در گروه شاهد ۲۵.۹±۲۴۵۰ U/g Hb به دست آمد؛ همچنین میانگین فعالیت SOD سرم در گروه آزمون ۴۷.۸±۲۵.۶ U/mL و در گروه شاهد ۴۴.۸±۲۴.۶ U/mL بود. بین دو گروه از نظر آماری اختلاف معنی داری مشاهده نشد.نتیجه گیری: در این مطالعه افزایش سطح هوموسیستئین سرم و SOD سرم و گلبول های قرمز در گروه بیمار نسبت به گروه شاهد مشاهده شد؛ هر چند افزایش SOD از نظر آماری معنی دار نبود. به نظر می رسد افزایش SOD به علت آسیب سلولی است و به دنبال آن این آنزیم موجب مهار رادیکال های آزاد و آسیب های وارده به سلول می گردد.
کلید واژه: سکته قلبی، هوموسیستئین، بیماری قلبی- عروقی، سوپراکسید دیسموتاز، آنتی اکسیدان
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.