اثر استفاده از فرآیند اسمز در شاخص های کیفی خلال سیب زمینی منجمد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر استفاده از فرآیند اسمز در شاخص های کیفی خلال سیب زمینی منجمد دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر استفاده از فرآیند اسمز در شاخص های کیفی خلال سیب زمینی منجمد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر استفاده از فرآیند اسمز در شاخص های کیفی خلال سیب زمینی منجمد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر استفاده از فرآیند اسمز در شاخص های کیفی خلال سیب زمینی منجمد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۲

در این پژوهش، آبگیری اسمزی به عنوان پیش فرآیندی جهت تهیه خلال های سیب زمینی منجمد مورد استفاده قرار گرفت و اثر آن بر جذب روغن در محصول نهایی و کیفیت محصول از نظر رنگ، طعم و شکل ظاهری و بافت بررسی شد. نتایج آزمایش ها نشان داد که محلول ۵۰ درصد شربت گلوکز و ۵ درصد نمک کارایی بهتری نسبت به سایر محلول ها دارد و آبگیری مورد نظر (حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد( را بطور مناسب ایجاد می کند. در این حالت جذب مواد محلول به داخل خلال ها بسیار کم بود که قسمت عمده آن را نمک تشکیل می داد. مقایسه این نمونه اسمزی با نمونه شاهد (اسمز نشده) نشان داد که فرآیند اسمز حدود ۵۰ درصد جذب روغن را کاهش می دهد. نتایج آزمایش های حسی نشانگر این است که این نمونه از لحاظ طعم، رنگ و بافت نیز دارای کیفیت مناسبی می باشد.

کلید واژه: آبگیری اسمزی، خلال سیب زمینی منجمد، کاهش جذب روغن، کیفیت، حلول های چندگانه، میزان جذب مواد، میزان آبگیری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.