ارزیابی وضعیت شنوایی در کودکان مبتلا به مننژیت به وسیله آزمون پاسخ شنوایی ساقه مغز و ردیابی پرتوهای صوتی برانگیخته گوش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی وضعیت شنوایی در کودکان مبتلا به مننژیت به وسیله آزمون پاسخ شنوایی ساقه مغز و ردیابی پرتوهای صوتی برانگیخته گوش دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی وضعیت شنوایی در کودکان مبتلا به مننژیت به وسیله آزمون پاسخ شنوایی ساقه مغز و ردیابی پرتوهای صوتی برانگیخته گوش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی وضعیت شنوایی در کودکان مبتلا به مننژیت به وسیله آزمون پاسخ شنوایی ساقه مغز و ردیابی پرتوهای صوتی برانگیخته گوش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی وضعیت شنوایی در کودکان مبتلا به مننژیت به وسیله آزمون پاسخ شنوایی ساقه مغز و ردیابی پرتوهای صوتی برانگیخته گوش :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله بیماریهای کودکان ایران

تعداد صفحات :۵

هدف: کاهش شنوایی حسی عصبی از مهمترین پیامدهای ابتلا به بیماری مننژیت می باشد که معمولا به دلیل وخامت حال بیمار، در مرحله حاد بیماری، مورد توجه قرار نمی گیرد. در حالیکه با تشخیص سریع و به موقع و مداخله درمانی مناسب در زمان صحیح، از تاخیر رشد گفتاری کودک می توان جلوگیری نمود. با توجه به اهمیت تشخیص سریع آسیب شنوایی، انجام تستی جهت غربالگری، ضروری به نظر می رسد.روش مطالعه: در این پژوهش ۴۰ کودک مبتلا به مننژیت، ۲۴ تا ۷۲ ساعت پس از تشخیص قطعی (مرحله حاد) و ۲۴ ساعت قبل از ترخیص از بیمارستان (مرحله بهبودی)، تحت آزمون پاسخ شنوایی ساقه مغز (ABR) و ۷ تا ۱۴ روز پس از ترخیص نیز تحت آزمون ردیابی پرتوهای صوتی برانگیخته گوش (Transient Evoked Otoacoustic Emission) و Distortion Product Otoacoustic Emission قرار گرفتند.یافته ها: در این مطالعه بر اساس نتایج آزمون پاسخ شنوایی ساقه مغز، در مرحله حاد بیماری ۳۵ بیمار (۵/۸۷%) دارای شنوایی هنجار و ۵ بیمار (۵/۱۲%) مبتلا به کاهش شنوایی حسی عصبی شدید تا عمیق بودند. این نتایج در مرحله بهبودی نیز ملاحظه شد. طبق نتایج آزمونOAE ، ۳۷ نفر (۵/۹۲%) دارای شنوایی هنجار و ۳ نفر (۵/۷%) نیز دارای کاهش شنوایی بودند.نتیجه گیری: به منظور تشخیص سریع آسیب شنوایی ناشی از مننژیت، می توان از تست پاسخ شنوایی ساقه مغز و OAE در مرحله حاد و بهبودی استفاده نمود.

کلید واژه: مننژیت، کودک، کاهش شنوایی، پاسخ شنوایی ساقه مغز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.